PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708201}

Tabu

Taboo
2017 -
7,9 72 tys. ocen
7,9 10 1 71634
7,2 19 krytyków
Tabu
powrót do forum serialu Tabu

Z tego co widze i czytam jestem w mniejszosci , jednak uwazam ze akcja jest dosc leniwa , zeby nie powiedziec ze nie ma jej wcale po trzech odcinkach oczekiwalbym czegos wiecej, do tej pory mam do czynienia z polityka i intrygami malo interesujacymi, nie uwazam tez zeby kostiumy i klimat mial mi zastapic wszystko inne czego nia ma a co powinno sie pojawic , serial jest do tego momentu po prostu nudnawy ale czas pokaze czy cos sie zmieni.

ocenił(a) serial na 10
salou

Rozumiesz w ogóle te intrygi? Jeśli cię to nudzi obejrzyj sobie jakiś serial akcji. Zwróć uwagę że najwyżej oceniane seriale zawdzięczają ocenę nie ślepej akcji, lecz właśnie skomplikowanym i ciekawym intrygom lub dramatycznej fabule, czy dobrze nakreślonej psychice postaci.

ocenił(a) serial na 6
Alex_Tyler

Mysle ze rozumiem , moja ocena jest oczywiscie subiektywna , mam za soba kilka innych seriali , za przyklad moglbym tutaj podac House of Cards , ktory jest , przynajmniej na razie ciekawszy , czas i klimat roznia sie zdecydowanie w obu przypadkach , ale w obu akcja toczy sie w okolo tych samych tematów, nie jestem fanem efektow specjalnych badz spektakularnych akcji, jestem po 4 odcinku Taboo i czekam , zazwyczaj nadchodzi taki odcinek moment w serialu ktory przekuneje widza do siebie , po obejzeniu ktorego ocena szybuje w gore badz przestajesz go ogladac, na razie czekam :)