PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10017}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 19714
6,5 8 krytyków
Tajemnica Sagali
powrót do forum serialu Tajemnica Sagali

Czy pamiętacie że w tym serialu grała Małgorzata Foremniak?

suzi323727

Grała, mamę dwóch głównych bohaterów, która została zamieniona w małą dziewczynkę i po to, by mogła wrócić do dawnej postaci chłopcy musieli odnaleźć wszystkie części Sagali. :P

Piotrekk_4

A nie czasem w łabędzia (czy tak kaczke/gęś)?

suzi323727

A tak na przyszłość to polecam kliknąć przycisk "Obsada" lub "zobacz więcej" i masz wypisane wszystkie osoby zaangażowane w produkcję danego filmu/serialu.

ocenił(a) serial na 7
Pyrogenus

Pytam jak Ci się podobała Jej gra w tym serialu.

Pyrogenus

Właśnie nie ma wszystkich!! Wojciech Malajkat grał w tym też, a go nie wymienili!!!

ocenił(a) serial na 7
katarina9876

A kogo grał?

suzi323727

to był chyba wujek chłopców, co się nimi opiekował i wiedział, że ta dziewczynka to jest ich odmłodzona mama

ocenił(a) serial na 7
katarina9876

A to nie pan Jankowski?

suzi323727

głowę bym dała, że Malajkat... ale w czołówce wymieniony jest faktycznie Jankowski... Kurcze...

użytkownik usunięty
katarina9876

Ten co sie opiekował to Jankowski jak byk przecież

jak się za dzieciaka oglądało to się troszkę pozapominało, ale kurcze pewna byłam, że to Malajkat był... I nie tylko ja... No cóż, źle mi się wydawało, przyznaję... A więc Malajkat jednak nie grał :) Zwracam honor.

użytkownik usunięty
katarina9876

Swoją drogą bardzo fajny aktor

katarina9876

Ok, w takim razie w jakim podobnym serialu grał malajkat bo ja tez go kojarze z jakiegos serialu dla dzieciakow ... i w tym wypadku tez dalbym sobie łape odciąć ze to był on..

convert

Malajkat grał w "Wow" - klimatem podobny do "Tajemnicy sagali" ;)