Uwielbiałam ten serial w dzieciństwie ;D Oglądałam go kilka razy i za każdym nic nie mogło mnie oderwac od telewizora ;p Oprócz tego najbardziej z dzieciństwa zapamiętałam też inny film (bądź serial.) Jednak ledwo go kojarzę( prawie w ogóle:( ) i jesli ktoś wie o co mi chodzi to błagam o podanie tytułu. Film był o takim jakby potworze ;p Tzn to było coś takiego włochatego (chyba brązowego) ale w każdym razie było dobre...I chodziło takie smutne cały czas.I tam był chyba tez jakiś dzieciak który się z nim zaprzyjaźnił...Wiem że to nie wiele ale mam tylko takie przebłyski i nie mogę sobie nic więcej przypomnieć a bardzo bym chciała dowiedziec się co to był za film. Jak macie jakieś propozycję co to mogło być to piszcie.Będę wdzięczna :)
Włochaty potwór? Może o Alfa chodzi? :) Tyle, że to nie potwór raczej. A kojarzysz czy to też był jakiś serial polsko-niemiecki lub polsko-australijski jakich wtedy dużo wychodziło czy jakiejś zupełnie innej produkcji?
hmm z filmów z dziwnymi stworzonkami kojarze tylko serial WOW o takiej świecącej kulce, która zaprzyjaźniła się z chłopcem :D