PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10017}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 19705
6,5 8 krytyków
Tajemnica Sagali
powrót do forum serialu Tajemnica Sagali

to mój ulubiony serial

użytkownik usunięty

to mój ulubiony serial z dzieciństwa. Poza "Tajemnicą Sagali" ogladałam również "Gwiezdnego pirata", "eoe" i "Domek na prerii". Szkoda, ze te seriale juz nie sa emitowane w telewizji. A swoją drogą to dlaczego w telewizji jest tak mało seriali dla dzieci i młodzieży?

użytkownik usunięty

sorki za błą. "Wow", a nie "eoe". nie patrzyłam co pisze ;ppp

taak ja tez je wszystkie ogladalam ;]
...................................

ocenił(a) serial na 8
Prince_6

no moj to samo film z dziecinstwa :) pamietam jak go ogladalem :)

Też pamiętam te seriale - były świetne! A "Tajemnica Sagali" najciekawsza - oglądałam ją chyba ze 3 razy.

ocenił(a) serial na 6
aniazsk

Pamiętam jak uwielbialam ten serial. Swoją drogą, włączylam kiedyś tv i znów zobaczylam ze go emitują. Przypomnielo mi sie dziecinstwo...

ocenił(a) serial na 9
aankaj

No i nie zapominajcie o Dwóch Światach :)
Ale Sagala była najlepsza. I przypomina mi moje najlepsze ferie w życiu :D Oj oglądało sie...

krevek

właśnie! to w ferie leciało. my to dzieciństwo fajne mieliśmy... a teraz dzieciaki to tylko mordobicie w kreskówkach maja.

Jeszcze "Słoneczna włócznia" była emitowana. Ale "Tajemnica sagali" najlepsza.

ocenił(a) serial na 7
Pinki106

dwa światy były super :D sagalę oglądałam całą, wow i włócznie też :D było jeszcze parę seriali, ale nie pamiętam tytułów :(

Marielka

Ja również oglądałam "Tajemnicę Sagali". Wspaniałe wspomnienia z dzieciństwa:) Ostatnio obejrzała kilka odcinów, bo YouTube są (5 odcinków chyba) :):P

ocenił(a) serial na 9
talusia09

Tajemnica Sagali.. Uciekłam z lekcji zeby zobaczyć serial na szkolnej świetlicy:) Był super! Chialabym zobaczyć jeszcze raz:)

użytkownik usunięty
talusia09

juz sa wszystkie, oprocz 7!
za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki.

kurcze naprawde byly fajne seriale jak bylismy dzieciakami.szkodaze teraz nie ma ich w tv.ja pamietam jeszcze "tajna misja".ehhh,wspomnienia:)

ocenił(a) serial na 6

pamietam z dziecinstwa,ale wiem ze go nie ogladnalem do konca. Znlazlem na youtube ale okazalo sie ze nie ma wszystkich odcinkow i dalej nie znam konca!

ocenił(a) serial na 10
gasiorek05

Kochałam ten niebieski kamyk tak się jarałam jak oni go składali że to koniec :D

ocenił(a) serial na 9
dominika1092

jeszcze była taka jeżowa kulka "wow" czyt. łał :D też fajny serial :)

przypomnieliście mi świetne czasy dzieciństwa... tyle fajnych seriali się oglądało
"WOW"; "Tajna Misja" ; "Tajemnica Sagali" ; "Słoneczna Włócznia"; ... to było coś a w dodatku pół polskie coś.. :) Czemu teraz nie robią takich fajnych seriali ? :/

wladek737

współczesne dzieciaki są zaniedbane przez twórców Nie powstają ani seriale ani ciekawe programy dla dzieci.
Wow i Tajemnica Sagali to moi faworyci:)

ocenił(a) serial na 8

Ahhh łezka w oku się kręci jak się na to patrzy te nasze dzieciństwo "Gwiezdny Pirat", "Tajemnica Sagali", "Słoneczna Włócznia" oraz nie wymieniony jeszcze serial "Trzy szalone zera". Oczywiście nie zapominajmy o starych serialach, które też były emitowane w naszym dzieciństwie jak, "Stawiam na Tolka Banana", "Do przerwy 0-1" (bodajże tak się nazywał ten serial), "Wakacje z duchami". Ciekawe czemu teraz TVP nie pokazuje tych znakomitych seriali wtedy kiedy dzieciaki mogą je obejrzeć. Zresztą myślę, że wielu się zgodzi, że do naszego dzieciństwa powinno się zaliczyć anime "Dragon Ball", także nas wychowywało.

użytkownik usunięty
pawlo18

dobra pytanie czemu tego nie puszczają. Co do "Dragon Ball" to mogla wygasnąć licencja (jak do "Czarodziejki z Księżyca) ale te polskie seriale? Oj chciałam bym obejrzeć jeszcze raz "Tajemnica Sagali" czy "Gwiezdnego Pirata", a w necie bardzo cięzko to znaleźć.

ocenił(a) serial na 9

To były czasy. Fantastyczny serial. Uwielbiałem go. Piąta części Sagali przyzywam Cię hehe do dzisiaj pamiętam. Jednego nie rozumiałem dlaczego oni przemieszczając się w różne miejsca zawsze mówili w jednym języku, ale to mało istotne. Serial pierwsza klasa