jak byłam mała lubiłam oglądać ten serial. mam do niego sentyment. gdyby teraz go puszczali podejrzewam, że bym z przyjemnością siadła i go zobaczyła po raz kolejny. teraz nie wymyślają takich rzeczy dla dzieci. boje się co z takich wyrośnie po oglądaniu głupich animowanych bajeczek. nawet to nie jest Disney z swoimi klasykami, tylko jakieś upiorne bohomazy gadające jak ułomne. szkoda gadać.
Byłem strasznie mały jak to oglądałem, ale pamiętam Sagalę. To był mój ulubiony serial, pamiętam, że leciał w wakacje. Mam sentyment do niego ;) Mogliby puścić go ...
Tajemnica sagali i dwa światy to były moje ulubione seriale z dzieciństwa. Wie ktoś skąd można je ściągnąć?. Najlepiej gdyby puścili je w tv, ale jakoś w to wątpię ;)
jA pamiętam jak byłam dzieckiem to go oglądałam z niecierpliwoscią czekałam na kolejny odcinek stare dobre czasy
dolaczam sie do komentarzy ;) rowniez byl moim ulubionym filmem z dziecinstwa, pamietam jak czekalem na kolejne odcinki. Ogladalem ten film pierwszy i ostatni raz, trzeba chyba powtorzyc seans z mlodosci ;)
Łezka się w oku kreci, również z chęcią obejrzałbym teraz ten miniserial! Mimo, że minęło 14 lat od jego premiery i ja sam jestem o 14 lat starszy, z przyjemnością wróciłbym do nastroju dzieciństwa. Więcej takich filmów, a nie jakichś Hanna Montana i innych gniotów, które robią dzieciakom wodę z mózgu!
Och, jaki sentyment. ;) Długo szukałam tytułu tego serialu, bo nie mogłam
sobie go przypomnieć- kiedy to oglądałam byłam strasznie mała, jednak sama
fabułę zapamiętałam dobrze i bardzo pozytywnie. Nie ma co nawet, porównywać
z niektórymi bajkami ( czy serialami ) jakie widać w ostatnim czasie.
O tak, proszę Państwa, smak dzieciństwa. :) Wiele bym dał, by teraz puścili Sagalę w tv. Nierealne, a szkoda, może 'teraźniejsze dzieci' liznęły by coś innego niż hannah montannah i inne high school musicale ; ]