Tajemnica mrocznej dżungli

I misteri della giungla nera
1991
7,6 90  ocen
7,6 10 1 90
Tajemnica mrocznej dżungli
powrót do forum serialu Tajemnica mrocznej dżungli

Jak miałem kilkanaście lat, to byłem zachwycony tym mini serialem (jak mnie pamięć nie myli to były 3 odcinki), szedł w niedzielę na dwójce w cyklu perły z lamusa czy jakoś tak. Powiedziałbym, że lepszy jak książka. Od dawna szukam tego filmu, niedawno dopiero dowiedziałem się, że ma taki tytuł (Książka Salgariego ma tytuł: Tajemnice czarnej dżungli), pod tym tytułem szukalem w sieci, dopiero na angielskim stronach dowiedziałem się w końcu jaki tytuł ma jego ekranizacja.
Jeśli by ktoś miał ten film na dvd itp, to proszę o kontakt.
Mój numer gg jakby co: 12056741

ocenił(a) serial na 8
Super_mario

Hej! Ja tez od dawna szukam tego filmu. Zastanawiam sie czy teraz po tylu latach nadal by mi sie podobal. Moze znajdzie sie w koncu ktos kto ma ten film i chetnie sie podzieli:) Ciagle nie tracac nadziei, zostawiam tez swoje gg 2795330
Pozdrawiam osobe wyzej:) Czy jestesmy jedynymi ludzmi w Polsce ktorych zachwycil ten film?:)

ocenił(a) serial na 9
Super_mario

No to jest nas trzech, ja też lubiłem oglądać ten film jak byłem mały, ale też nie mogę go nigdzie znaleźć, jedyne co to książkę i nic poza tym. Chciałbym zobaczyć jeszcze raz ten serial bo pamiętam że jako dziecko zachwycałem się tym, a najdziwniejsze jest to że nikt z moich rówieśników nawet nie pamięta że taki serial leciał w telewizji tak jakby nie oglądali wtedy nic prócz doktor quinn i wieczorynki.Wydaje mi się że były cztery odcinki ale nie jestem pewny.
pozdro.. dla fanów tego serialu, a w razie jak by ktoś znalazł ten film prosze o kontakt gg: 7826611

dziczek2

Było trzy odcinki na pewno.:P Miałam chyba ze 3 latka, ale pamiętam ten film do dziś i tez już od paru ładnych lat go szukam z chęcią ponownego obejrzenia. Tylko wydawało mi się zawsze, że tytuł to "tajemnica czarnej dżungli"...

Super_mario

Ja też widziałam go tylko raz na tvp jak byłam mała, byłam zachwycona, polubiłam wtedy Gabielle Anwar. Ściągnęłam go z chomika, ale dziadostwo totalne, nagrane z telewizora kamerą, nie do obejrzenia:( Ciężko dostać ten film. Ale na allegro była kaseta vhs w sprzedaży z tym filmem z lektorem niedawno, więc jak kogoś interesuje, niech sprawdza.