Jak miałem kilkanaście lat, to byłem zachwycony tym mini serialem (jak mnie pamięć nie myli to były 3 odcinki), szedł w niedzielę na dwójce w cyklu perły z lamusa czy jakoś tak. Powiedziałbym, że lepszy jak książka. Od dawna szukam tego filmu, niedawno dopiero dowiedziałem się, że ma taki tytuł (Książka Salgariego ma tytuł: Tajemnice czarnej dżungli), pod tym tytułem szukalem w sieci, dopiero na angielskim stronach dowiedziałem się w końcu jaki tytuł ma jego ekranizacja.
Jeśli by ktoś miał ten film na dvd itp, to proszę o kontakt.
Mój numer gg jakby co: 12056741
Hej! Ja tez od dawna szukam tego filmu. Zastanawiam sie czy teraz po tylu latach nadal by mi sie podobal. Moze znajdzie sie w koncu ktos kto ma ten film i chetnie sie podzieli:) Ciagle nie tracac nadziei, zostawiam tez swoje gg 2795330
Pozdrawiam osobe wyzej:) Czy jestesmy jedynymi ludzmi w Polsce ktorych zachwycil ten film?:)
No to jest nas trzech, ja też lubiłem oglądać ten film jak byłem mały, ale też nie mogę go nigdzie znaleźć, jedyne co to książkę i nic poza tym. Chciałbym zobaczyć jeszcze raz ten serial bo pamiętam że jako dziecko zachwycałem się tym, a najdziwniejsze jest to że nikt z moich rówieśników nawet nie pamięta że taki serial leciał w telewizji tak jakby nie oglądali wtedy nic prócz doktor quinn i wieczorynki.Wydaje mi się że były cztery odcinki ale nie jestem pewny.
pozdro.. dla fanów tego serialu, a w razie jak by ktoś znalazł ten film prosze o kontakt gg: 7826611
Było trzy odcinki na pewno.:P Miałam chyba ze 3 latka, ale pamiętam ten film do dziś i tez już od paru ładnych lat go szukam z chęcią ponownego obejrzenia. Tylko wydawało mi się zawsze, że tytuł to "tajemnica czarnej dżungli"...
Ja też widziałam go tylko raz na tvp jak byłam mała, byłam zachwycona, polubiłam wtedy Gabielle Anwar. Ściągnęłam go z chomika, ale dziadostwo totalne, nagrane z telewizora kamerą, nie do obejrzenia:( Ciężko dostać ten film. Ale na allegro była kaseta vhs w sprzedaży z tym filmem z lektorem niedawno, więc jak kogoś interesuje, niech sprawdza.