Obejrzałem 3 odcinek i powiem szczerze, że trochę nudny. Ogólnie 1 sezon był lepszy, ale i tak czekam na nowe odcinki 2 sezonu. Czarna postać, czyli Andrzej Żurawski idealnie dobrany. Julia Żurawska trochę jest taką mdłą postacią, cały czas ma tą samą minę...
No trochę rzeczy się w tych pierwszych odcinkach wyjaśnia. Jak dla mnie się mocno rozkręca i czekam na ciąg dalszy.
Później się rozkręca, ja też na początku stwierdziłam, że nudnawy ten drugi sezon, ale jednak potem mocno mnie wciągnął
W drugim sezonie jest więcej tajemnic, jest bardziej zagęszczona atmosfera. W pierwszym od początku chodziło o to żeby się rozwieść.
to ja chyba obejrzałem inny serial ;) dla mnie właśnie w drugim sezonie dzieje się jeszcze więcej niż w pierwszym
to ja chyba obejrzałem inny serial ;) dla mnie właśnie w drugim sezonie dzieje się jeszcze więcej niż w pierwszym
Pierwszy sezon mi się podobał w drugim już wiadomo kto jest dobry a kto zły, liczyłem że to będzie takie w odcieniach szarości i każdy coś będzie miał za uszami. Do tego moc kobiet, no i wszystko prowadzi żeby Julia była razem z Millerem i żyła długo i szczęśliwie, nie ukrywam że liczyłem na zaskoczenie w stylu to nie Andrzej jest taki zły na jakiego go pokazują i że na sam koniec wrócą do siebie z Julią, bo to by mnie zaskoczyło w momencie w którym widziałem do czego prowadzą aktualnie wszystkie ścieżki, przez co wiesz kto z kim itd., szybko też ujawnili że to Andrzej jechał tam tym samochodem, myślałem że do samego końca będą trzymać w napięciu, że to może jednak informatyk, a może zupełnie jakaś inna osoba, albo zwykly wypadek a Lekarka chce sie zemścić i mąci. Trochę szkoda potencjał był na fajny "tajemniczy" serial.