PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Nowy odcinek, nowi bohaterowie..
Bliźniaki całkiem spoko, choć muszę przyznać, że troszkę inaczej je sobie wyobrażałam, ale tak chyba ma każdy:) Prawdę mówiąc w odcinku niewiele było akcji. Być może takie było zamierzenie by po "Kendorze" troszkę zwolnić. Lois zaskakiwała i to zarówno wizytami u psychologa jak i końcową sceną z paczką. Przyznam, że nie spodziewałam się takiego finału, ale to chyba dobrze gdy serial nas zaskoczy, prawda?
Podsumowując: odcinek ok <tylko ok, albo aż ok> :D

ocenił(a) serial na 7
calineczka321

Jak dla mnie średniak po poprzednim odcinku niedosyt ale na szczęście tragicznie też nie było :) te wizyty u psychologa trochę zabawne :) nie mówiąc już o melodii ustawionej w komórce Lois "I need a hero" :))) następny odcinek o tytule "Pandora" będzie już bardziej związany z "wizjami przyszłości" Lois

Tu macie trailer - http://www.youtube.com/watch?v=uIeTsNOhtAI

a sam odcinek "Idol" oceniam na 6/10

ocenił(a) serial na 9
calineczka321

Odcinek gorszy od Kandoru ale i tak był ciekawy. Dobra scena rozmowy telefonicznej w której Lois słyszy głos Clarka. Lois która powiązała fakty że Clark to Smuga po prostu rewelka, szkoda tylko że wybili jej to z głowy no ale cóż nie wszystko na raz. Clark z okularami śmiesznie wyglądał ale jak ma się stać supciem no to czas najwyższy je nosić. Następny odcinek będzie rewelacyjny. Ten odcinek oceniam 9/10 !!!

ocenił(a) serial na 7
calineczka321

tutaj oceniamy odcinek -> http://www.showtv.pl/news_item_2416.htm

Obszerne streszczenie, kilka fotek + formularz do oceniania :-)

calineczka321

Jedna z najgorszych jak nie najgorszy odcinek tego sezonu.

Idiotyczne zwalnianie tempa akcji, plus debilizmy związane z tożsamością i ukrywaniem jej - Smugi...
Naprawdę Amerykanie są tacy durni, że tonacji nie różnicują - a jej nie ma.
I Clark i Smuga mówią takim samym rytmem, sztuczny głos nic tu nie zmienia.

Pozytywy:
- bliźniaki, choć ich pojawienie się jest zupełnie zbyteczne.
- wspomnienia o przyszłości Lois
- okularki.

Ale jednak 2/10.

ocenił(a) serial na 10
Lord_Satham

Wie ktoś, do którego odcinka lub odcinków nawiązują wizje Lois?

ocenił(a) serial na 8
damK

Przede wszystkim na plus motyw z okularami pod koniec i Lois całująca Clarka. Na minus to, że Clark znów był pierdołą. Już raz ujawnił się światu i nie wynikło z tego nic pożytecznego. Teraz znów chciał się ujawnić. Czy on się nigdy nie uczy? W sumie co do tego super rodzeństwa to nic szczególnego. Na koniec Chloe mnie rozwaliła z tym kubkiem z literą "S". Kent jeszcze nie zaczął działać jako Superman, a kto wie czy za niedługo już mu nie wybudują w Metropolis takiego

http://www.supermanhomepage.com/images/comic-covers/Post-Crisis-Covers/Superman- 1993/adv499s.jpg

pomnika. Ostatnia scena mocna. Wizja Lois powoli się poszerza.

Ocena 4/6

damK

Jeśli twórcy tego nie zwalą to zapewne w jednym z ostatnich odcinków.

Taka fragmentaryzacja jest nawet OK, ale po dłuższym oglądaniu nuży.

Lord_Satham

Kurde no, znowu Lany nie było.

zelmer

Nie martw się Zelmer:) Znając życie kiedy między Clarkiem a Lois będzie się układać wtedy wkroczy Twoja ulubiona Lana...

ocenił(a) serial na 8
calineczka321

Zelmer na kacu obudził się po prostu nie w tym sezonie co trzeba tralala, sialala.

MackKL

UUU złamał się!
Maczku, ostatnio zapowiadałeś, że będziesz mnie ignorował.

ocenił(a) serial na 8
zelmer

Poważnie? To musiałem mieć chyba co wypite.

Zelmer ty normalnie już nie filozofuj tyle tylko kładź się do Animusa i po prostu przesuń się do innego wspomnienia.