smallville skończy się na tylu epizodach a od września lub pażdziernika będą kręcone dalej tylko nie wiem czy będą to nazywać jeszcze sezonem 7 czy już 8 . pzdr
Mógłbyś zapodać źródło tego newsa? Skąd to wiesz?
Jeżeli tak, to lipa jest straszna. Mogliby dociągnąć do końca sezon i porządnie go zakończyć, nawet jeśli to wynika z przerwania na 15 odcinku ale nie kończenia sezonu, jak strajk się skończy to powinni dociągnąć i zamknąć sezon. Tak ja uważam....
kiedyś zalogowałem się na angielskojęzyczno stronkę o smallville a teraz dostaje co jakiś czas maila o newsach i właśnie z taką wiadomością o 15 epizodach dostałem ostatnio.
lipa!! Wolałbym poczekac nawet rok,ale zobaczyc ten sezon w 22-ch odcinkach! :-(
31 styczen #7x10 "Persona"
7 luty #7x11 "Siren"
14 luty #7x12 "Fracture"
20 marzec "7x13 Hero"
27 marzec "7x14 Traveler"
Narazie nie podali kiedy "7x15 Veritas" - prawdopodobnie będzie to Season Finale(ostatni odcinek).
-- źródło "kryptonsite"
Widze tu spis kolejnych odcinków.Własnie...Gdzie moge obejżeć kolejne odcinki Smallville? Tj. 10,11... bo do tej pory pobierałem sobie ze stronki i skonczyło sie niestety na epizodzie 9 siódmego sezonu.Prosze o wskazówki
musisz poczekać do 31 stycznia bo teraz Smallville ma przerwę. Tylko jak co to więcej się nie chwal że ściągasz serialik lepiej napisz że oglądasz go w cyfrze lub coś w tym rodzaju.
"Widze tu spis kolejnych odcinków.Własnie...Gdzie moge obejżeć kolejne odcinki Smallville? Tj. 10,11... bo do tej pory pobierałem sobie ze stronki i skonczyło sie niestety na epizodzie 9 siódmego sezonu.Prosze o wskazówki"
Co jak co, ale każdy oglądający serial przynajmniej te dwie strony powinien znać: (rolling eyes)
http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?spoilery
lub anglo jezyczna:
http://www.kryptonsite.com/ - wejść na spoilers.
Wiadomo czy będzie 8 sezon
I jak sie to zakończy na 7 Sezonie ile odcinków czy tylko 15 lub 22
Tak ma być 15 odcinków 7 sezonu ,ale prawdopodobnie reszta czyli 7 epizodów (22 odcinki sezon) zostaną wyemitowane w późniejszym terminie. Sezon 8 ma podobno zakończyć Smallville, w kilku odcinkach ma wystąpić gościnnie Michael Rosenbaum natomiast Tom ma kontrakt na 8 serii .
Jeżeli strajk się nie zakończy to smallville 7 sezon skończy się na 15 odcinku. Specialnie przedłużają premiery kolejnych, gdyż liczą że strajk się zakończy do tego czasu. A jak nie to zamkną pewnie sezon na 15, który może być nawet konciem całego smallville. Wszystko zależy od strajku i czasu jego trwania. Scenarzyści trzymają seriale za jaja w tej chwili i oni rządzą. :-)
chciałbym żeby smallville się już zakończyło, na razie nie oglądam nowych odcinków, ale ostatnie epizody na pewno zobaczę. dlatego nie chcę żeby koniec był ze względu na strajk scenarzystów, bo te odcinki są już napisane i pewnie niewymyślone pod zakończenie, które powinno być rewolucyjne względem smallville, czyli domknięciem (prawie) wszystkich wątków i wielkim finałem, może także z odcinkiem z retrospekcjami i wspomnieniami tych wszystkich siedmiu lat.