PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Jeszcze dwa miesiące temu wydawało się, że to na pewno będzie ostatni sezon "Smallville". Tymczasem, serial po przeniesieniu na nowy dzień emisji radzi sobie nieźle i ma szansę na jeszcze jeden rok z widzami.

źródło: http://tinyurl.com/yfw37fr

Co Wy na to? Zachęcam do dyskusji.

ocenił(a) serial na 8
michelangelo

No nic trzeba będzie zamordować główna obsadę serialu. Może wtedy zakończą. Kolejna "Moda na sukces" się z tego robi.

ocenił(a) serial na 8
MackKL

Ja jestem za. Dziewiąty sezon trwa, ok. 200 odcinków za nami, a wciąż nie mam dość i chciałoby się więcej :)

ocenił(a) serial na 9
michelangelo

Ja też jestem za, takie seriale jak Smallville moły by trwać nieskończenie. No bo przecież nie o to chodzi że 10 sezonów to jakiś max i koniec... chodzi o to by serial był dobry albo bardzo dobry jak w tym przypadku, ja z wielką przyjemnością obejrzał bym kolejne 10 sezonów. Jakiś zdruzgotany fan/ka czasem pisze że ze Smallville "robi się moda na sukces" że się ciągnie itd... nikt niekogo nie zmusza do oglądania nie podoba się to nieoglądaj i tyle, a jeśli ciekawi cię co będzie na końcu...to cóż chyba coś przegapiłeś/aś bo jak dla mnie końcówka jest jasna jest to początek Supermana.
pozdrawiam fanów SM

Mr_R

Jeśli wróci Lana, to może być i 10 sezonów jeszcze :)

ocenił(a) serial na 8
zelmer

10 sezon jak najbardziej, nigdy więcej Lany ;p

mkskala

dokładnie, Lanie mowimy zdecydowane NIE!

ocenił(a) serial na 9
michelangelo

Ja bym Lane jeszcze chciał zobaczyć :) i i Lexa oczywiście... w symie fajnie by było jak by zrobili jakiś jubileuszowy odcinek ze starą obsadą taka historia nieznana wykopana gdzieś :)