Jeszcze dwa miesiące temu wydawało się, że to na pewno będzie ostatni sezon "Smallville". Tymczasem, serial po przeniesieniu na nowy dzień emisji radzi sobie nieźle i ma szansę na jeszcze jeden rok z widzami.
źródło: http://tinyurl.com/yfw37fr
Co Wy na to? Zachęcam do dyskusji.
No nic trzeba będzie zamordować główna obsadę serialu. Może wtedy zakończą. Kolejna "Moda na sukces" się z tego robi.
Ja jestem za. Dziewiąty sezon trwa, ok. 200 odcinków za nami, a wciąż nie mam dość i chciałoby się więcej :)
Ja też jestem za, takie seriale jak Smallville moły by trwać nieskończenie. No bo przecież nie o to chodzi że 10 sezonów to jakiś max i koniec... chodzi o to by serial był dobry albo bardzo dobry jak w tym przypadku, ja z wielką przyjemnością obejrzał bym kolejne 10 sezonów. Jakiś zdruzgotany fan/ka czasem pisze że ze Smallville "robi się moda na sukces" że się ciągnie itd... nikt niekogo nie zmusza do oglądania nie podoba się to nieoglądaj i tyle, a jeśli ciekawi cię co będzie na końcu...to cóż chyba coś przegapiłeś/aś bo jak dla mnie końcówka jest jasna jest to początek Supermana.
pozdrawiam fanów SM