Jestem fanem serialu ale Chloe Sullivan nie pasuje tam to jakaś geniuszka hakerka która wszędzie się włamie nawet do najlepiej zabezpieczonych programów to się nie czym logiki ona to jakaś córka majgajwera wszystko umie zrobić to zaczyna mnie irytować a jej miny twarzy jakie robi osłabiają mnie powinna zginąć w tym budynku na koniec sezonu powinna wylecieć w powietrze serial by był lepszy i przyjemniejszy
Polska język piękna język...
Tak Angus McGyver byłby z niej dumny, z tym budynkiem to chyba chodzi ci o cliffhanger z trzeciego sezonu (?), ale czy serial byłby przyjemniejszy? Kłóciłbym się. Już wolałbym wysadziś w powietrze Lanę, ta to dopiero denerwuje...
Cytat:
robić to zaczyna mnie irytować a jej miny twarzy jakie robi osłabiają mnie powinna zginąć w tym budynku na koniec sezonu powinna wylecieć w powietrze serial by był lepszy i przyjemniejszy
A mnie wkurzają inteligentne posty fimwebowiczów, powinni ich powystrzelać lub skazać na pracę w kamieniołomach.... nie chcę ich oglądać, już nie mogę, zabić ich, na stos z nimi, polać bezyną i podpalic...
Kurde ludzie litości.... (rolling eyes)
Co do Chloe no cóż ma dziewczyna zdolności - oczywiście naciągane ale jak wiadomo jest
SPOJLER
Meteorytowym freakiem
KONIEC SPOJLERA