PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36401
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Po dłuższej przerwie wróciłem do oglądania serialu, aktualnie 9. sezon i zupełnie wyleciało mi z głowy co się z nią stało. Jakby mi mógł ktoś przypomnieć byłbym wdzięczny.
O i przy okazji z ojcem Lexa też, bo też zapomniałem. Tylko bez dalszych spoilerów jakby się mieli jeszcze pojawić.

ocenił(a) serial na 8
Pauleta

W odpowiedzi. Własnie sobie odświeżam serial. Jestem dopiero w 2 sezonie ale szybko mi idzie. Jak obejrzę to napiszę. ale z tego co pamiętam Lana upozorowała swoją śmierć - nie pamiętam w którym to było sezonie... potem wróciła jakaś dziwna. I o ile mnie pamięć nie myli Została Meteorfreak'iem i także gdzieś znikła.

A Ojciec Lexa - Lionel został przez niego zabity (wypchnięty przez okno) nie pamiętam niestety który sezon i odcinek. Ale to był sezon gdzie była postać Jimmiego.

Obejrzę to Ci napiszę. Postaram się nie zapomnieć. :)

ocenił(a) serial na 9
Pauleta

Lex umieścił Kryptonitową bombę na dachu Daily Planet i Lana (używając wcześniej zdobytej "skóro-zbroji", która dawała jej moce podobne do Clark'a) wchłonęła cały Kryptonit z bomby. Wchłonięty Kryptonit nie mógł być usunięty, co za tym idzie, Clark i Lana nie mogli się do siebie zbliżać, więc Lana poszła swoją drogą, aby zaoszczędzić im obu cierpienia. Prawdopodobnie :) widziałam to już spory kawałek czasu temu

ocenił(a) serial na 6
Yoshiko90

najśmieszniejsze jest to że Lany nie byl w stanie zniszczyć kryptonit co czyniło ją praktycznie niezniszczalną. Więc gdzie ona była podczas zaglady świata kiedy Klark był w opałach?
Spoiler

Kiedy mamy odcinki z wizją przyszłości i klark stracił moce z powodu czerwonego slońca, Lana mogłaby przyjść i rozpierniczyć wszystkich Kandorian samą obecnością.

ocenił(a) serial na 9
damian788

Też się nad tym zastanawiałam. Bodajże Saturn Girl, ta z Legionu Superbohaterów z przyszłości, powiedziała Lanie, że dokona ona niezwykłych rzeczy, Co chwilę sobie o tym przypominałam i czekałam na jakieś maga wejście w najbardziej dramatycznym momencie, a tu nic

użytkownik usunięty
Yoshiko90

bo lana nie chciała grać, twórcy namawiali ją a ona nie chciała, proponowali jej górę pieniędzy, a ona nie. Tak samo lex, którego cała ekipa wręcz namawiała, setki fanów itp, a on nie chciał, jedynie po 2 latach zgodził się zagrać w 2 scenach w finałowym odcinku dla fanów