PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

DOOMSDAY

użytkownik usunięty

Jak donosi strona www.smallville.pl, w najbliższym (10) odcinku wreszcie doczekamy się prawdziwego hitu, Doomsday (nie Davis Bloome) pojawi się w Smallville, już po krótkim trailerku widać że wygląd Doomsdaya będzie praktycznie identyczny co komiksowego pierwowzoru, oglądając go samo nasuwa się pytanie: czemu nie można go przedstawić w pełnometrażowym filmie o przygodach Supermana.
Szykuje się kawałek dobrej rozrywki dla fanów Smallwille, jeśli tylko fabuła będzie dobrze przemyślana to będzie ciekawie, kto wie może na koniec 8 sezonu doczekamy się pojedynku w którym Clark ginie z ręki Doomsdaya.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7

tak widziałem trailerka i wymiatał ale pamiętam komiksy i pamiętam też że Superman i Doomsday zginęli na końcu razem ciekawe czy tu też tak będzie? czy dobro zwycięży :) i Clark w 5 minut załatwi Doomsdaya :) POZDRO

ocenił(a) serial na 8
Cholasina

"pamiętam też że Superman i Doomsday zginęli na końcu razem ciekawe czy tu też tak będzie?"

Ależ nic bardziej mylnego. Clark zginął, Doomsday jedynie stracił przytomność na jakiś czas i przebudził się dryfujący w kosmosie uwięziony do asteroidy przez Supermana Cyborga. Pojawia się po raz kolejny w "Doomsday Hunter Pray". Gdzie Superman stacza z nim kolejną walkę.

użytkownik usunięty
MackKL

Dokładnie, Doomsday stracił tylko przytomność w komiksie, lub też zapadł w śpiączkę, zginął tylko Clark, już w odcinku 9 na końcu widać że Kent jest zbyt pewny siebie jeśli chodzi o Doomsday`a, myślę że w odcinku 10 zobaczymy tylko przedsmak pojedynku który, mam nadzieję, czeka nas w ostatnim odcinku sezonu.
Pojawiły się plotki jakoby Clark miał wyjawić światu swój sekret w 8 sezonie, jeśli tak się stanie to być może zobaczymy go w komiksowym stroju walczącego z Doomsday`em.
Liczę że ludzie odpowiedzialni za fabułę 8 sezonu nie zepsują tego pojedynku, i że zobaczymy śmierć Supermana, byłoby to myślę świetne posunięcie, można by wtedy zacząć następny sezon od pojawienia się naśladowców Supermana i Eradicatora ratującego Clarka.
Pozdrawiam.

W 10 będzie Lana, więc ona zepsuje wasz humor.
Zdejmie ten uśmieszek z Waszych twarzyczek.

PS. Choć prywatnie liczę na cud.

użytkownik usunięty
Lord_Satham

A może Lana pojawi się z tym swoim uśmieszkiem i zdąży tylko powiedzieć "cześć Clark" bo w tym czasie dostanie strzał od Doomsdaya który urwie jej głowę:P pewnie na taki cud liczysz?
Lana naprawdę przejadła się już wszystkim, mam nadzieję że nie zepsuje ona tego odcinka, Doomsday powinien zrekompensować nam jej powrót.