PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Od niedawna zacząłem śledzić Smallville na TVN-ie(5 seria). To co mnie zainteresowało w tym serialu to przede wszystkiem związek Lany i Clarka. Nie widziałem najnowszych odcinków i nie jestem na czasie, więc moje pytanie brzmi: jak to jest, że para, która była ze sobą praktycznie od początku serialu nagle się rozstaje i Clark związuje się z Lois? Wiem, że według oryginału tak powinno być, ale chodzi mi o to jak to było rozwiązane? Dziwi mnie to, że Clark nagle się odkochuje w Lanie, a zakochuje w kimś innym. Może ktoś napisać mniej więcej, w którym momencie serialu się to dzieje? Czy w ogole w najnowszych odcinkach (8 sezon) Lana nadal jest w serialu? Jeśli tak to z kim i jak teraz wyglądają jej kontakty z Clarkiem? I czy istnieje możliwość, że na koncu Lana i Clark będa jednak razem?

ocenił(a) serial na 7
zelmer

Niema możliwości aby Lana była z Clarkiem chociaż nadal się kochają. Od piątego sezonu Lana była z przez jeden sezon z Lexem ale pozorując swoją śmierć opusciła go potem znowu powróciła do Clarka na krótko ale przez nałożenie kostiumu który obdarzył ją supermocami (ale przy tym wchłonął duż ilość Kryptonitu) nie może przebywać w pobliżu Clarka gdyżgrozi to jego śmiercią. Po tych wydarzeniach przestała występować w serialu.