PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36403
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

muszę przyznać, że jednak się zawiodłem bo po naprawdę dobrych 6 i 7 liczyłem na coś lepszego. Końcówka to jakieś totalne nieporozumienie, długo czekałem na pojedynek Clark vs. Doomsday, dosyć ciekawie się zaczęło, jakieś 2 chwyty Doomsday'a, później kolej Clarka i scena z Chloe i Jimmym, więc czekam dalej i ... nic. WTF, Co to miało być ? Pamiętam epizod z 6 serii pod nazwą "Combat" - tam była naprawdę ciekawa i wciągająca walka, dlaczego i tutaj nie mogli zrobić czegoś podobnego ? Sama postać Clarka denerwowała mnie przez cały 8 sezon, a pod sam koniec już po prostu śmiałem się z jego głupoty. Brakowało mi tutaj Kary, jeden epizod z nią to trochę za mało, więc mam nadzieję że chociaż w sezonie 9 będziemy ją widzieć częściej. Uśmiercenie Jimmyego trochę głupie i na siłe. Ogólnie jak dla mnie 8 seria niestety jedna z gorszych.

ocenił(a) serial na 8
Hurricane89

Myślę, że Doomsday jeszcze powróci, przypomnij sobie ile razy zabijali briajniaka. Poza tym masz racje, brakuje Kary, ale brakuje tez obu Lutorów, obaj dodawali napięcie w serialu. oby 9ty był lepszy, życzmy sobie tego.

ocenił(a) serial na 8
Hurricane89

Chloe straciła moce ,że nie mogła go uleczyć ? albo ktoś z fundacji isis ?

kamil665544

Z tego co pamiętam to Chloe straciła moce po tym jak brainiac znalazł się w Jej ciele,i po tym jak odłączyli go z Jej ciała.
Po tym wydarzeniu straciła swoje moce,niestety.