PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36455
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Pytania

ocenił(a) serial na 9

Ten serial zawsze mi się podobał,ale jakoś nigdy nie oglądałam go regularnie,jednak po ostatnim odcinku stwierdziłam że muszę go obejrzeć od początku.W dwa dni obejrzałam cały 1 sezon i właśnie zaczęłam 2..
Mam parę pytań:
1.kiedy Clark i Lana zaczną być razem?
2.Czy Chloe dowie się o sekrecie Clarka(jak tak to kiedy)??
3.Czy Lana dowie się o sekrecie Clarka(jak tak to kiedy)??
4.W którym odcinku którego sezonu,Clark straci wzrok??
5.W którym odcinku którego sezonu,Clark miał coś w podobie wizji,czasów kiedy to jego biologiczny ojciec był na ziemi(czy jakoś tak)??

z góry thx.

Drusilla_the_Bloody

Ogladaj to sie dowiesz, czemu chcesz sobie popsuc ta chwile czekania !!!

ocenił(a) serial na 9
Drusilla_the_Bloody

Ponieważ ja ten serial oglądałam wcześniej,i wiele odcinków kojarzę,ale nie wiem z których sezonów poszczególne.
I bardzo mnie to ciekawi...i tak jak sie dowiem to nie przeskocze do tych poszczególnych odcinków tylko będę szła po koleji.
Więc bardzo proszę o odpowiedzenie na powyższe pytania :)

Drusilla_the_Bloody

SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.kiedy Clark i Lana zaczną być razem? Yes w 7 sezonie
2.Czy Chloe dowie się o sekrecie Clarka(jak tak to kiedy)?? Dowie sie sama ktoś jej pokaze co on potrafi)
3.Czy Lana dowie się o sekrecie Clarka(jak tak to kiedy)?? Dowie sie sama przypadkiem (chyba 6 sezon)
4.W którym odcinku którego sezonu,Clark straci wzrok?? tutaj pytaj dalej nie kojarze
5.W którym odcinku którego sezonu,Clark miał coś w podobie wizji,czasów kiedy to jego biologiczny ojciec był na ziemi(czy jakoś tak)?? Tutaj to najlepiej przejrzec sobie wszystkie sezony no np sezon 5 widac bedzie po zdjeciach zapewne bo to stare czasy ehhe

PS. Jesli ci pomoglem fajnie jak nie to szukaj dalej bo jednak pisalem z pamieci. Albo wejdz na strone http://www.kryptonleague.com.pl/ pelno informacji.

ocenił(a) serial na 8
Remington_Steele

"W którym odcinku którego sezonu,Clark straci wzrok??"

Zapewne ci chodzi o odcinek "Whisper" -- w tym odcinku Clark traci wzrok przez promień cieplny odbity od kryptonitu...ale zyskuje ...SUPER SŁUCH czyli nową zdolność. Oczywiście z czasem wzrok mu powraca a słuch zostaje.

Wiecej tutaj:

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=52,89,0,0,1,0