PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36455
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Od niedawna śledzę losy bohaterów "Tajemnic Smallville". Wiem, że powstaną kolejne sezony, ale na dzień dzisiejszy: z kim jest Lana? I co się stanie z Lexem? Z góry dziękuję. :)

Dziewczynka_bez_zapalek

jaki lecial dzis sezon i odcinek................

doris18doritta

? Może jaśniej troszkę? Nie chcesz to nie opowiadaj.

ocenił(a) serial na 10
Dziewczynka_bez_zapalek

zbiegiem sezonów lex będzie coraz bardziej przypominał tego komiksowego.
A co do lany to się zdziwisz z kim zacznie kręcić :]:]:]

kefirhero

Wiem, że z Lexem Lana kręcić zaczęła, ale kocha też Clarka. Dlatego zastanawiam się czy będzie z kimś trzecim, czy z którymś z nich.

ocenił(a) serial na 10
Dziewczynka_bez_zapalek

jeżeli oglądasz odcinki w TVN7 to w następnym sezonie będzie z Lexem.a potem znowu zacznie kręcić z Clarkiem

ocenił(a) serial na 6
kefirhero

a ja mam inne pytanie. Czy serial ten mozna nazwać prequelem lub reebotem "Lois & Clark"

ocenił(a) serial na 10
SzOpMaN

sam tak kiedyś myślałem ale to nieprawda (szkoda że już nie emitują tego serialu :

ocenił(a) serial na 8
kefirhero

"Czy serial ten mozna nazwać prequelem lub reebotem "Lois & Clark" "

Jak chcesz to nazwać preguelem skoro w "Lois i Clark" Clark dopiero pierwszy raz spotkał Lois i Lexa, a w smallville znają się od dawna.

Serial leci swoim własnym torem. Taki elseworld.

MackKL

"jeżeli oglądasz odcinki w TVN7 to w następnym sezonie będzie z Lexem.a potem znowu zacznie kręcić z Clarkiem "

Te odcinki, które lecą na TVN7 już dawno widziałam. Chodziło mi jedynie o to z kim na chwilę obecną, czyli na zakończenie ósmego sezonu, jest Lana.

ocenił(a) serial na 10
Dziewczynka_bez_zapalek

Lana na koniec sezonu 8 jest obecne sama założyła fundację ISIS mającą na celu pomaganie super ludziom.Ale gdy rozmawia z Clark'ię nadal chyba go kocha

ocenił(a) serial na 10
kefirhero

tak mi przynajmniej się wydaje:]:]<brakło>

kefirhero

Ok. Dziękuję Ci dobra osobo :).