PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Hej kolejny nic nie wnoszący odcinek poza lataniem Clarka, no i taki trochę komediowy serial się zrobił bo się nieźle uśmiałem :)))) taki rozluźniający odcinek :) 6/10

ocenił(a) serial na 9
Cholasina

Z przyjemnością się ten odcinek oglądało, na:

+ Chloe w ciele Lois ciekawie przedstawiono
+ Brak wiedzy Clarka na temat kim jest
+ Zattana ciekawa postać
+ Powrót Green Arrow trochę już go brakowało
+ Nawiązanie w końcówce do Ligi Sprawiedliwości
+ Up, Up and Away!

na:
- chyba nic, po prostu ten odcinek miał taki być,nic więcej nie można było oczekiwać po spoilerach. Przyjemny odcinek !!! 7/10

ralfi99

gdzie ogladaliscie ten odciek
P.S macie skad sciagnac napisy do odcinak 16 8 serii

ocenił(a) serial na 8
Naruto6hokage

Czy mówiłem, że Zattana is HOT? Nie? ---No to mówię. +1 pkt
Czy mówiłem, że najlepiej przedstawiona postać z DC w smallville? Nie?--- No to mówię. +1 pkt
Czy mówiłem, że magii w smallville mi brakowało? Nie? --- No to mówię. +1 pkt
Czy mówiłem, że ostatnio w smallville brakowało mi zabawnych sytuacji? Nie? --- No to mówię. +1 pkt
Czy mówiłem, że Lois powinno być więcej? Nie. --- No to mówię. +1 pkt

I mały plusik za odwagę w przedstawianiu kolejnych bohaterów świata DC.

Bardzo dobry odcinek jeden z najlepszych w sezonie. Oczywiście wiedziałem, że Clark nie poleci i się nie rozczarowałem. Efektów magii było mało, ale dobrze, że się pojawiła. Szkoda mogłoby tego więcej.

Podsumowując 5+/6 daje spokojnie.

ocenił(a) serial na 7
MackKL

Zatanna był zajebista to fakt :)

ale jak nie poleci? przecież poleciał !!!

ocenił(a) serial na 8
Cholasina

"ale jak nie poleci? przecież poleciał !!! "

Ależ gdzie tam...

To że było "Up, up and away" nie znaczy że odnosiło się to do latania, to że były charakterystyczne załamania (fale takie jak w "Crusade") nie znaczy że Clark leciał, poza tym obejrzeć raz jeszcze i Chloe wyraźnie mówi, Clark skocz żesz na ten budynek (coś podobnego).

Poza tym czym charakteryzuje się latanie? Ano możliwością zmieniania kierunku podczas lotu, bądź swobodnego zawiśnięcia w powietrzu, których tutaj brakowało. Clark wybił się i leciał prosto jak rakieta. Porównać z odcinkiem gdzie Clark skacze z Laną w fortecy i ujawnia jej swój sekret. Tam też była niezła zmyłka.

Poza tym nie dociera do mnie, że Clark ot tak sobie zaczyna latać. Musi być odcinek poświęcony odkrywaniu tej umiejętności. Tak jak było z poprzednimi mocami. Latanie to charakterystyczna moc eSa i czybym się źle, jakby nie poświęcili temu całego odcinka.

ocenił(a) serial na 7
MackKL

hej luknijcie sobie to - http://www.youtube.com/watch?v=8bIMYgl5yp8 zwała to fake ale dobry :)

ocenił(a) serial na 8
Naruto6hokage

hatak.pl lub używając programu Napi-projekt