Jak myślicie, czy jest jakaś szansa, że TVN wyemituje dalsze sezony Smallville? Mam na myśli 5,6,7 i 8.
Ja mysle ze napewno wyemituje. Sam jestem ciekaw jak potoczą sie dalsze losy wszystki9e sezony sa opisane na www.smallville.pl
'' prawdopodobnie w wakacje puszcza kolejne odcinki ''
Tylko ciekawe w które . Bo o ile sie niemyle to se4 puszczali w tym i tamtym roku ;/
najpierw trzeba sie zastanowić ile czasu tvn zejdzie by to
wyemitować.... daje przynajmniej 10 lat hehe, i wątpie by wszystkie
sezony puścili
Ten temat z TVN trzeba zamknąć mniej krwi napsuje. Nadają ten smallville okrutnie i ktos kto nie miałby innych źródeł pogubiliby sie strasznie. Ja tak zaniechałem oglądania serialu Supernatural. Pewnie inne stacje kiedys puszcza Smallville ale TVN niech lepiej zrezygnuje i nikt im nie sprzedaje tego serialu !!!
Nie, nie 10 lat.
Nie wiem dokładnie na jakim odcinku skończono, ale zakładając, że na ostatnim sezonu 4 mamy 3 sezony do przebrnięcia.
Emisja na pewno nie 1/tydzień, tylko 5/tydzień.
Przy 21-22 odcinkach na sezon, włączając brak emisji w święto daje nam 6 tygodni na sezon.
Czyli powiedzmy jeśliby zaczęli od listopada, to uwzględniając przerwy między sezonami (niech będzie 2 tygodnie na ochłonięcie), za 6 miesięcy będziemy mieli koniec S7.
A wiadomo, że emitują już odcinek 4 S8 (w USA), a więc udałoby się tvn dogonić zachód.
Hmm, no powiedzmy, że zaczekają na koniec S8 i wtedy go kupią, przetłumaczą i wyemitują - prezent na nowy rok szkolny, wrzesień 2009.
Czasem marzenia się spełniają.