PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Który sezon jest emitowany teraz na TVN 7 i dlaczego cały ten TVN jest taki durny? To przecież Genialny serial i zacząłem go ogladać jak jeszcze był puszczany o w miare przyzwoitych godzinach a teraz nawet nie powiadamiają widzów, że znów można go oglądać.

Kondzio_8

Wydaje mi się, że to sezon trzeci, chociaż pewien nie jestem :)

ocenił(a) serial na 8
Kondzio_8

na bank 3 sezon. Niestety...
Mogliby dać kontynuację tego co było na tvn, tylko właśnie o 17.35 a nie o północy =/

ocenił(a) serial na 7
K69

ja już sie pogubiłem w tym serialu bo kiedyś oglądałem regularnie a potem zaprzestali emisji i przestali reklamować powrót i zwykle trafiałem przypadkiem, tak jak wczoraj np. A taki fajny serial

Kondzio_8

ja tam reklame widzialam akurat na tvn 7 i jak mial byc 4 sezon na tvn tez, ale polecam Ci zebys sobie czytal przewodniki serialowe, ktore ukazuja sie na filmwebie

http://www.filmweb.pl/Przewodnik+serialowy+po+polskich+kana%C5%82ach+na+28+sierp nia-3+wrze%C5%9Bnia,News,id=45540

Happily_ever_after

akurat info o Smallville bylo w tym
http://www.filmweb.pl/Przewodnik+serialowy+po+polskich+kana%C5%82ach+na+22-27+si erpnia,News,id=45410

Happily_ever_after

aha czyli 4 sezon bedzie emitowany w tvn...mam nadzieje,ze nie tak jak 3 na raty...
nie wiem bardzo lubie ten serial ale zeby sciagac wszystkie sezony to juz nie mam ochoty dlatego czekam az w tv beda lecialy...a to moze potrwac wieki

ocenił(a) serial na 9
Paz_Vega

4 sezon był już emitowany na TVN teraz TVN 7 powtarza 3 i mam nadzieje ze i 4 a potem TVN powinien 5 ale to raczej takie moje pobożne życzenia

Kamil85

ja mam taka cicha nadzieje, ze moze 5 sezon dadza po zakonczeniu Supernatural, bo skoro jeszcze nie zrobili przerwy po 5 odcinkach to jest duza szansa, ze wyemituja bez przerywania sezon i moze w styczniu zaczeliby juz emisje Smallville

ocenił(a) serial na 7
Happily_ever_after

zaczeła sie szkoła i nie zawsze dam rade zdązyć ale cieszmy sie ze jest. 3 sezon już był, owszem ale ja nie oglądałem wszystkich odcinków i chętnie je obejrze.

ocenił(a) serial na 9
Happily_ever_after

Raczej nie dadzą 5 sezonu, przynajmniej na razie. Czytałem gdzieś, że 4 sezon Smallville w TVN cieszył się małą popularnością, więc w połowie zaprzestali emitowania odcinków. Potem dokończyli, ale tak jakby na siłę. Z resztą co się dziwić, że mała oglądalność skoro puszczali o 23:55

Cerivant

Wlasnie, szkoda ze nie o 01.00 w ogole emitowali, ale mogliby puscic po zakonczeniu Supernatural, bo gdzies czytalam, ze maja 5 sezon wykupiony.

ocenił(a) serial na 7
Kondzio_8

Ja proponuje puścić TVN np. "Na wspólnej" o godzinie 23.55 i zobaczą jaka będą mieli wtedy oglądalność.

ocenił(a) serial na 8
kolsol

"dlaczego cały ten TVN jest taki durny?"

Tego nie wie nawet Mistrz Yoda...