Co waszym zdaniem powinien on przedstawiać ? , ciągnąć się dalej w kierunku farm boy czy już w tym który wszyscy znamy czyli dziennikarz-bohater ,czy może Clark ubierający się w obcisłe ciuszki i biegający po Metropolis bo latać to on raczej nie będzie, na pewno muszą zajść zmiany bo jednak Telenoweli romantycznej z Laną na czele chyba już nie chcemy.
Przede wszystkim dosyć Lany i Brainiaca. Zaczyna mnie nudzić, a Lana wręcz irytować. Chcę, by Clark powoli zaczynał kręcić z LO, bo już najwyższa pora. Latanie wypadałoby odkryć, ale chyba najstosowniejszym krokiem byłoby to na samo zakończenie serialu (choć nie pogniewałbym się gdyby to nastąpiło szybciej). Perry niech wykurzy Lexa z DP koniecznie!!!
I więcej mocy Clarka, bo praktycznie w ogóle ich nie pokazują. Niech sobie też dadzą spokój już kryptonem i kryptończykami, bo już dosyć zamieszali. Jakiś nowy superbohater w smallville by się przydał.
Czego chce najbardziej?-- zakończenia już tego serialu definitywnie na tym sezonie.
Masz rację iż Smallville powinno zakończyć się na sezonie 8 , chociaż gdyby nastąpiły radykalne zmiany to nie miał bym nic przeciwko kolejnym sezonom ,chociaż myślę że w jednym aspekcie powinno się wrócić do sezonów 1,2 i nie chodzi mi tutaj a Krypto-Freaki ,ale o muzykę kiedyś epizody zawierały przynajmniej 6 dobrych kawałków muzycznych a teraz jeżeli trafi się jeden dobry kawałek na 3 odcinki to można uznać za sukces. Sezon 8 na pewno więcej używania mocy przez Clarka, więcej Lois, mniej akcji typu Chloe-haker, Jimmy-Bond. pozdro