Czy ktoś wie czy szanowni dystrybutorzy mają fantazję by wydać kolejne sezony na DVD? Właśnie skończyłam oglądać 4. A może chociaż 2 dadzą?
Polskie wydanie Smallville, to przecież istna parodia :/ Jak można wydać sezon czwarty, nie wydając drugiego? Już pomijam fakt, że owe wydania nie zawierają lektora - czytać umiem, więc to nie problem, ale po co mam kupować coś, co i tak chcąc nie chcąc, będzie niekompletne :/
Polscy dystrybutorzy powinni się bardzo dobrze zastanowić zanim coś wydadzą, bo inaczej wyjdzie im coś jak pierwszy sezon Herosów <lol2>
Pozdrawiam ;)
Dźwięk DD 2.0, tylko polski lektor, obraz 4:3, brak dodatkówi i bodajże jeszcze brak napisów. To wszystko za 150zł - zupełnie się nie opłaca. Zresztą wystarczy poczytać opinie klientów np. na Merlin.pl co sądzą o tym wydaniu. Ja również miałem zamiar kupić, ale w takiej konfiguracji to podziękuję.
Pozdrawiam ;)
Dlatego sprawilem sobie wersje bez lektora z napisami ;) Ogladalem wszystkie odcinki do bierzacego jaki wyszedl w 7 sezonie. Płytki z serialem maja u mnie swoje swiete miejsce na półeczce :) Kocham ten serial :*
Jak cos GG 3778352
Pozdrawiam !!
W sensie Smallville czy Heroes? Jak byłam we Francji widziałam 5 sezon Smallville na DVD ale bez polskich napisów ;/
Zawsze idzie o kase, ghdyby dystrybutor w UK pomyslal i zaczol wydawac kase na polskie napisy w swoich filmach (bo juz w UK duzo polakow a i prawie jak sasiady) to moze wszyscy zaczeli by kupowac w UK filmy a polscy dystrybutorzy mogliby sie cmokną.
Tez jestem za opcja aby na DVD miec wybór, lektor dubbing, napisy. A i fakt taki dobry serial jak Herosi a na DVD cienkie wydanie to juz wole miec nagrane z TV ten serial (1 byl)