Clark zakocha się kiedyś w Chloe?? ;) :P Oglądam Smallville od niedawna w tvn (z tego co się dowiedziałam to dopiero albo aż 5 sezon ;)) a więc nie jestem dobrze poinformowana, ale wydaje mi się, że Chloe skrycie podkochuje się w Clarku? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)
Nie. Clark traktował Chloe zawsze bardziej po przyjacielsku. W sumie jedynie pod koniec 1 sezonu byli przed chwilkę razem, ale nic z tego nie wyszło. Lana była zawsze na 1 miejscu dla Clarka. Nawet nieznajoma Kyla była do Kenta ważniejsza uczuciowo. O Alicji nie wspominając. Chloe nie miała szczęścia do Clarka. Clark bardzo ją ceni i szanuje ale nie pod względem sercowym niestety.
Dzięki wielkie :)
A czy Lana jest całkowicie pozytywną postacią? Jako jedyna chyba ufa bezgranicznie (??) Lexowi i nie wiem czy to wynika z jej naiwności czy jakichś ciemnych stron, które kiedyś się ujawnią??
Tak Lana jest postacią pozytywną. Co prawda później zaczęła kombinować i prowadzić swoją krucjatę przeciwko Lexowi (nie ma się jej co dziwić jak ją potraktował). Zaczęła kłamać nawet przed Clarkiem, ale co robiła nie było złe. Clark jednak tego nie pochwalał. Pod koniec jednak wszystko wróciło do normy.