PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Lana wraca do Smallville i to juz w 10 odcinku!No i po co?Jej postac na początku była nawet ciekawa,ale scenarzysci chyba uparli sie,zeby zrobic z niej najbardziej nielubianą osobę w Smallville.Mam nadzieje,ze to będzie tylko jeden epizod,a potem panna Lang zniknie nam z oczu na zawsze:)

ocenił(a) serial na 8
inka83

Też się właśnie nad tym zastanawiam. Mam nadzieję, że wprowadzają ją po to by pokazać, że Clark mimo, iż by chciała do niego wrócić już nie darzy ją uczuciem. Chciałbym aby Lana właśnie zrozumiała, że jej związek z Clarkiem jest zakończony. Wątpię, by scenarzyści zdecydowali się na katastrofalny skutek by łączyć znów stare związki jak w Modzie na sukces.

inka83

Dla mnie historia Lang jest over!!!

Po co ją tam znowu umieszczają?
Chyba ma jakiegoś wujcia i on ją poleca.

Lord_Satham

A może byc tak,że Lana wystąpi jako wspomnienia Clarka,albo mu się przyśni,nigdy nic nie wiadomo ;)

AGENT_47

Niestety powraca na całe pięć odcinków i według spojlerów mają się nawet pocałować :/ Liczę na to, że Lana pocałuje Clarka z zaskoczenia, on ją odepchnie, powie że jej już nie kocha, a ona zalana łzami poleci sobie do Japonii i już nigdy nie wróci. Albo Doomsday ją uśmierci.

MargueriteBlakeney

o kurcze,to pewnie ostro będzie :) .Ja niestety nie czytam spoilerów ze Smallville(czasami tylko z Supernatural),ale ciekaw jestem starcia Clarka z Doomsday'em

ocenił(a) serial na 10
inka83

Kristen Kreuk wraca i to wielki plus tego serialu.Lubie ja miasto Vancuver takze...W realu jest bardzo sympatyczna osoba ale miala juz dosc tego serialu...tak jak LL