PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20262
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Ojciec Cassie powraca.

Jak donosi serwis tvguide.com Do miasteczka przybywa ojciec Cassie John Blackwell.
Jesteście ciekawi kto wcieli się w jego postać? Jest nim znany z serialu "Dr Quinn" - JOE LANDO

John Blackwell przybędzie do Chance Harbor w odcinku 15 pt. "RETURN" (Powrót), twierdząc,
że jest "innym człowiekiem zdeterminowanym by chronić Cassie i jej Krąg.
Opisany jest jako przywódczy, enigmatyczny czarodziej , który ma wielu wrogów."

Co o tym sądzicie ?

ocenił(a) serial na 8
wikitoriwikens

jestem bardzo ciekawa jak to będzie :D mam nadzieje tylko, że serialowy ojciec cassie nic nie będzie miał wspólnego z książkowym :P i żeby się nie okazało, że to jakiś stary czarodziej, który żył w XVIII w.

mrowka1504

a jaki był ten książkowy? bo niestety nie czytałam książek.

ocenił(a) serial na 8
wikitoriwikens

hmm jak dobrze pamiętam był pierwszym czarodziejem pierwszego kowenu. W książce dzieciaki wywodzą się bezpośrednio z linii czarownic z Salem, nawet miasteczko nosi nazwę New Salem. Wszyscy mieszkańcy wiedzą z jakiej linii się wywodzą. Nie wiem jak to się stało, że powrócił w 1978 i z powrotem 16 lat później. Gdy po raz pierwszy powrócił chciał stworzyć najpotężniejszy kowen w dziejach ludzkości :P. Potworzył pary i w ciągu miesiąca 12 dzieci urodziło się. To on spowodował pożar w którym część rodziców umarła. Mam nadzieje, że pomogłam :)

mrowka1504

oczywiście, dzięki bardzo ;*