Były już podobne tematy, ale ten poświęćmy tylko na Jake'a. Piszmy dowody na to, że Jake może być bratem Cassie i fakty, które temu przeczą. Ja zaczynam:
1. Jest silniejszy niż reszta kręgu i ma indywidualną moc
2. Jest w sumie nawet do niej podobny
3. Wie sporo na temat czarnej magii
4. W ostatnim odcinku powiedział do Cassie coś w stylu, że są do siebie podobni
5. Odepchnął ją jak go pocałowała w domku nad jeziorem, a jak wrócił po tym jak wyjechał z łowcami to się tak trzyma jakby na dystans w stosunku do Cassie
Fakty które przeczą pokrewieństwu:
1.Wszystko by popsuli!!!!!
Piszcie jakie są wasze zdania...
nieeeeeee Jake musi być z Cassie wszystko na to wskazuje więc nie będą rodzeństwem :D
Też bym wolała żeby był z Cassie, ale jak narazie on jest raczej bliżej z Faye... nie podoba mi się to...
No mam nadzieję.... znalazłam jakiś sneek peak na youtube w którym Jake szuka Cassie natyka się na Faye która nie wita go szczególnie entuzjastycznie; a on musi znaleźć Cassie bo chce jej coś ważnego powiedziec... Jak myślisz: o co chodzi??
hmmm nie wiem może że przespał się z Faye :D W sumie to dowiemy się pewnie po dzisiejszym odcinku albo tym za tydzień
No mam nadzieję że w dzisiejszym!! Nie wytrzymam tygodnia. O tym że przespał sie z Faye mógłby jej napisać w sms a nie szukały jej na imprezie u Faye... no chyba że ją przeprosi i oświadczy że ją kocha i że nikt inny (Faye) się dla niego nie liczy;-)uroczo...
A link jest już w temacie o spoilerach z nowego odcinka.
mi się nie wydaje, zeby to był Jake, w odcinku kiedy Cassie z Jakiem powracają do pożaru słyszmy rozmowę między rodzicami Jake. Jego matka mówi swojemu mężowi, że Blake zranił Amelie bo ją zdradził (nie pamiętam czy mówiła, ze z Dawn) a gdyby to o nią chodziło to przecież nie mówiła tego tak spokojnie swojemu mężowi. Zresztą dawno już wiadomo, że to będzie Faye tylko pytanie kiedy to mają ujawnić :) nie mogę się doczekać