PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20262
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Jake bratem Cassie?

ocenił(a) serial na 10

Były już podobne tematy, ale ten poświęćmy tylko na Jake'a. Piszmy dowody na to, że Jake może być bratem Cassie i fakty, które temu przeczą. Ja zaczynam:
1. Jest silniejszy niż reszta kręgu i ma indywidualną moc
2. Jest w sumie nawet do niej podobny
3. Wie sporo na temat czarnej magii
4. W ostatnim odcinku powiedział do Cassie coś w stylu, że są do siebie podobni
5. Odepchnął ją jak go pocałowała w domku nad jeziorem, a jak wrócił po tym jak wyjechał z łowcami to się tak trzyma jakby na dystans w stosunku do Cassie

Fakty które przeczą pokrewieństwu:
1.Wszystko by popsuli!!!!!

Piszcie jakie są wasze zdania...

użytkownik usunięty
Clary10

nieeeeeee Jake musi być z Cassie wszystko na to wskazuje więc nie będą rodzeństwem :D

ocenił(a) serial na 10

Też bym wolała żeby był z Cassie, ale jak narazie on jest raczej bliżej z Faye... nie podoba mi się to...

użytkownik usunięty
Clary10

dopiero od jednego odcinka :D Więc wszystko się jeszcze może zmienić

ocenił(a) serial na 10

No mam nadzieję.... znalazłam jakiś sneek peak na youtube w którym Jake szuka Cassie natyka się na Faye która nie wita go szczególnie entuzjastycznie; a on musi znaleźć Cassie bo chce jej coś ważnego powiedziec... Jak myślisz: o co chodzi??

użytkownik usunięty
Clary10

hmmm nie wiem może że przespał się z Faye :D W sumie to dowiemy się pewnie po dzisiejszym odcinku albo tym za tydzień

użytkownik usunięty

a podasz linka do tego filmu?

ocenił(a) serial na 10

No mam nadzieję że w dzisiejszym!! Nie wytrzymam tygodnia. O tym że przespał sie z Faye mógłby jej napisać w sms a nie szukały jej na imprezie u Faye... no chyba że ją przeprosi i oświadczy że ją kocha i że nikt inny (Faye) się dla niego nie liczy;-)uroczo...
A link jest już w temacie o spoilerach z nowego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Clary10

mi się nie wydaje, zeby to był Jake, w odcinku kiedy Cassie z Jakiem powracają do pożaru słyszmy rozmowę między rodzicami Jake. Jego matka mówi swojemu mężowi, że Blake zranił Amelie bo ją zdradził (nie pamiętam czy mówiła, ze z Dawn) a gdyby to o nią chodziło to przecież nie mówiła tego tak spokojnie swojemu mężowi. Zresztą dawno już wiadomo, że to będzie Faye tylko pytanie kiedy to mają ujawnić :) nie mogę się doczekać