The Secret Circle jest serialem, który bardzo mnie wciągnął, w ciągu dwóch dni pochłonąłem 7 odcinków i ciągle mi mało...
Oglądając, ciekawi mnie który bohater serialu jest ulubionym wszystkich jego zwolenników:)
Stąd ogłaszam konkurs na bohatera. Oto zasady: Każdy kto ma ochotę raz dziennie może przyznać swojej trójce ulubionych bohaterów kolejno 3,2 i 1 punt. We wtorki głosy będą zliczane i dwójka bohaterów która uzyska ich najmniej będzie 'nominowana' do odpadnięcia z gry. Po zliczeniu głosów (wtorek) do czwartku będziemy głosować na to, kto ma odpaść i potem znowu ten sam schemat aż w końcu zostanie jeden bohater, który wygra całą zabawę... Poniżej przedstawiam listę bohaterów:
Cassie Blake
Faye Chamberlain
Melissa Glaser
Nick Armstrong
Jake Amstrong
Adam Conant
Diana Meade
Jane
Charles Meade
Dawn Chamberlain
Ethan Conant
Sally Matthews
Luke
Isaac
Henry
Jeśli ktoś ma jakąś propozycję bohatera do dodania - piszcie :)
Konkurs ten przyjął się na forum Pamiętników wampirów (czołowka: Damon, Caroline, Katherine) i Plotkary (tam kolejno trzy miejsca: Blair, Jenny, Chuck) - liczę, że na tym forum będzie podobnie :)
Miłej zabawy!!! xD
Oto wyniki głosowania tygodniowego:
1. Faye Chamberlain - 144 pkt
2. Jake Armstrong - 134 pkt
3. Cassie Blake - 131 pkt
Miło mi ogłosić iż pierwszą finalistką konkursu na bohatera serialu The secret circle została dzięki naszym głosom Faye Chamberlain :)
O drugie miejsce finałowe walczy Cassie oraz Jake xD
I uwaga!!! Mała zmiana ---- do niedzieli wybieramy tego bohatera, który ma przejść do finału :) także głosujemy POZYTYWNIE :):):)
Bardzo proszę o krótkie uzasadnienie wyboru xD
W niedziele okaże się, z kim Faye zmierzy się w finale :)
Jak dla mnie wybór jest trudny bo cała ostatnia czwórka która została - Faye, Jake , Cassie i Charles są moimi ulubieńcami :)
Ale jednak stawiam na Jake'a - dość tajemnicza postać, uważam że wiele wnosi do fabuły serialu i bardzo kibicuję, żeby między nim a Cassie zaiskrzyło jeszcze bardziej :)
Jake. Dosc ciekawa postac, bardzoo tajemnicza. Mysle ze miedzy nim i Cassie cos bedzie. (chodz w ksiazce jest z Adamem.;)
(Cassie oczywiscie w ksiazce jest z Adamem, bo co dziwne w ksiazce nie ma mowy o tym ze Nick ma brata a co dopiero ze on sie pojawia;P) To tak na marginesie
Cassie - od odcinka Darkness stała się moją ulubioną postacią . Jej czarna magia zminia ją. Jej postać z pewnościa się rozkręci jeszcze bardziej . :D
Cassie, jedyna, która wie czego chce nie będąc przy okazji wredną jak Faye, no i w ogóle to jest ładna
JAKE - nie przepadam za Cassie, poniewaz sądzę, że jej postać mogłaby być bardziej barwa, zdecydowana, wgl jakaś bardziej ogarnięta. A Jake'a uwielbiam