PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20263
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Płytki temat

ocenił(a) serial na 7

Wiem, że temat który teraz poruszę jest strasznie płytki, ale zrobię to ponieważ może ktoś się ze mną zgodzi i okaże się że nie jestem jakaś obłąkana na tym punkcie. Mianowice włosy Cassie, czy też samej Britt wyglądają na sztuczne.
Po oglądnięciu pierwszego odcinaka wszystko jest ok, ale po paru następnych zauważam że coś mi nie gra. Ma tragiczną fryzurę i do tego jak nic doczepiane włosy, to mi się tak rzuca w oczy, że chyba z tego powodu trochę znielubiłam tą postać. Głupie wiem. Oglądając kolejne odcinki nic innego nie robię tylko patrzę na tej jej paskudne włosy. Łapię się na tym już któryś raz z kolei aż do dzisiaj, Alleluja oglądam 19 odcinek i co .... ścieła włosy. Wygląda o wiele lepiej. Mam nadzieję, że to nie tak tylko na jeden odcinek a w 20 będzie mieć znów długie.
Oglądałam też plakaty na których ma bajecznie grube i piękne włosy, hehe niech żyje photoshop. Niestety aktorka ma bardzo cienkie i delikatne włosy, przy których styliści muszą się namęczyć ale mogli by się bardziej postarać.
Mam nadzieję, że nie zanudziłam tematem, pozdrawiam. :)

ocenił(a) serial na 10
aria

żałosne

ocenił(a) serial na 7
sEbix13

Przecież zaznaczyłam w temacie, że nie jest to wypowiedz najwyższych lotów, od tak mnie to nurtowało. Do nie których rzeczy trzeba na luzie podejść.

ocenił(a) serial na 10
aria

taaa ale co mają włosy do gry aktorskiej ? dno!

sEbix13

sEbix13, aleś się nadęła, spuść sobie trochę powietrza... aria nie pisała nic na temat gry aktorskiej, tylko podzieliła się luźnym spostrzeżeniem na temat włosów aktorki. Jaki masz z tym problem?

sEbix13

Dno to jesteś ty,nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz.

ocenił(a) serial na 9
Damx123

no i oczywiście trzeba się obrażać nawzajem bo przecież , nie ma to jak wylać swoje frustracje w internecie. Każdy ma prawo do własnych spostrzeżeń i nic komu do tego jak się nie zgadzasz to nie czytaj , olej temat, przejdź do innego , po co się od razu wyżywać na innych?!

ocenił(a) serial na 8
aria

Ż A Ł O S N E!

ocenił(a) serial na 10
Artemisek

popieram, że żałosne.. niech se takie komentarze zatrzyma dla siebie a nie.. zaśmieca FW ://

ocenił(a) serial na 7
sEbix13

To nie jest zaśmiecanie tylko moja luźna opinia, do której mam prawo. Jeżeli wam się nie podoba nikt wam nie karze się wypowiadać. Jeśli was nie ciekawi nikt wam nie karze się wypowiadać. Jeśli nie podzielacie mojego spostrzeżenia nikt wam nie karze się wypowiadać.
W pierwszej wypowiedzi zwracam się do osób, które też to zauważyły i nie widzę tu przyczyny żeby od razu krytykować czyjąś opinię obrażając przy tym. Wystarczyło napisać, że się nie zgadzacie ze mną.
Jeśli uraziłam tu fanów aktorki, to wybaczcie nie miałam takiego zamiaru. Do jej gry aktorskiej nie mam żadnych za szczerzeń.

ocenił(a) serial na 10
aria

bla bla

sEbix13

O, to zupełnie nie było żałosne zaśmiecanie forum, sEbix13.
Ile ty masz lat, 9?

sEbix13

Masz jakieś problemy z wypowiedzeniem się?

Damx123

Nie wierzę w to co widzę na tym forum. Ile razy jeszcze dziewczyna ma podkreślić, że jest ŚWIADOMA tego, ze ten temat nie jest najwyższych lotów i chcę poznać naszą opinię? Zastanówcie się nad tym co piszecie i nauczcie się wszyscy czytać ze zrozumieniem. W ogóle obrażanie innej osoby z tak błahego powodu świadczy o Was gorzej niż ten temat o arii.

Jeżeli chodzi o włosy to mówiąc szczerze nie zauważyłam, ale okropnie denerwuje mnie jej... mdłość, że tak to ujmę. Jest taka przesłodzona, bez polotu.

ingela

Umiesz czytać?
Przecież ja do ku*****...nie czepiam się Jej,tylko tej co napisała "bla bla bla"
Umiesz czytać?
Bo chyba nie,bo byś przeczytała komu odpowiedziałem.
Piszę to pod postem.
Więc ty się naucz czytać ze zrozumieniem.

Damx123

Słońce, nie denerwuj się i nie unoś. Jestem nowa na tej stronie i odpisałam po prostu pod ostatnim postem, więc nie bierz tego do siebie. Skoro pisałeś do dziewczyny od "bla bla bla", a ja też krytykowałam tych, co się tak rzucają na ten temat, to chyba wypowiadamy się w jednej sprawie, prawda? Jaaaa, to jest śmieszne co tutaj się dzieje, społeczność filmwebu chyba za bardzo sobie ceni opinię osób, o których nic nie wie, zabawne.

ocenił(a) serial na 6
ingela

jak zalosny temat co 'zasmieca' forum to po co komentujesz i podnosisz go wyzej? kazdy ma prawo do wlasnego zdania. autorka dobrze napisala w temacie, nie czepiala sie gry aktorskiej. pozatym serial to nie tylko (choc w wiekszej czesci tak) gra aktorska ale i fabula, pomysl, miejsce, muzyka i ROWNIEZ charakteryzacja. naszym zadaniem (widzow) jest ocenianie wszystkiego wiec ta uwaga jest jak najbardziej sluszna,
ps. wlasnie zauwazylam w 19 odc ze miala jakies inne wlosy.

sugarffree

Nie wiem czy moja wypowiedź "Ile razy jeszcze dziewczyna ma podkreślić, że jest ŚWIADOMA tego, ze ten temat nie jest najwyższych lotów i chcę poznać naszą opinię? " nie świadczy o tym, że mam takie samo zdanie jak Ty? Też uważam, że pisanie jej, że jest żałosna jest co najmniej nie na miejscu, bo na każdy temat można podnieść dyskusję bez żadnych sporów. Obejrzałam niedawno odcinek i też zauważyłam, że ma inne włosy. I lepiej jej w takich, wydaje mi się, że są bardziej wycieniowane i krótsze.

ocenił(a) serial na 10
ingela

nie jestem dziewczyną ścierko

sEbix13

Więc, "MĘSKA ŚCIERKO", jesteś śmieszny czy żałosny wypisując tutaj takie rzeczy? Ty masz prawo do wypowiadania się, a inni nie? Nie mogę się zdecydować, ale chyba bardziej podchodzisz pod żałość.

ocenił(a) serial na 10
Damx123

Lalka mam na pewno więcej lat od ciebie więc zamilcz. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini i moja opinia jest taka, że ten temat jest nie tylko nie potrzebny ale zaśmieca również forum. Więc w czym whatever ?

sEbix13

Po pierwsze jestem facetem,więc nie mogę być "lalką".
Poza tym mam 19 lat a ty pewnie masz z 13-15 .
Co widać po twoim poziomie i sposobie pisania.
Zaśmiecasz to ty świat,swoją osobą.
A zamilczeć to może twoja matka,jak chcesz.

ocenił(a) serial na 10
Damx123

Już się nagadałaś?

sEbix13

"Nagadałeś" jak już coś.
Chyba masz problemy z czytaniem,dziecko.

ocenił(a) serial na 10
Damx123

Nie czytam twoich durnych wypowiedzi więc nie wiem..

sEbix13

Nie popłacz się dziecko,pewnie ci w szkole dokuczają.

ocenił(a) serial na 10
Damx123

skoro ci dokuczają to czego ode mnie oczekujesz ? na pewno nie będę ci słodził

ocenił(a) serial na 7
sEbix13

nie czytujesz durnych wypowiedzi, ale durne tematy tak ? Cięzko zasmiecić wysypisko smieci, soooł odpuść sobie. hipokryzja aż spływa ze wszystkiego co z tobą związane. żałosny chłopczyku

sEbix13

"Więc w czym whatever ?"

:DDDDDDDDDDDDDDDD

aria

I tak oto znowu ktoś ma jakieś bezsensowne pretensje o głupotę. Przepraszam Aria , ale dla mnie to jest błahostka (sama zaznaczyłaś iż temat głęboki nie jest ;] ) lecz mimo to ją szanuję . Rozumiem i respektuję to ,że każdy ma inny gust i zwraca uwagę na całkowicie inne szczegóły niż ja czy ktokolwiek inny . Co do tematu szczerze mówiąc, nie zwracałam uwagi na włosy głównej bohaterki , ich wygląd jakoś mnie obszedł ,może dlatego ,że wcześniej oglądałam `life unexpected` :)
Co do pozostałych , jak Ci się nie podoba temat,masz kompletnie inne zdanie, skomentuj je w kulturalny sposób.Wiadomo masz się prawo wypowiedzieć , i jeżeli te oto słowo cytuję `żałosne` jest dla Ciebie wartościową opinią , to świetnie , cieszę się , ale nie musisz obrażać kogoś kto chce poznać nasze zdanie na temat pewnych przemyśleń ZAZNACZAJĄC że jest to temat płytki.

Opanujcie się ludzie i napiszcie coś sensownego , nie obrażając przy tym nikogo w internecie - to akurat może zrobić KAŻDY. Nie cwaniakujmy więc .Szanujmy się. Takie to ciężkie?

kasiablazejczak

Pragnę tylko odnieść się do zwrotu 'co do pozostałych' - nie wszyscy tutaj krytykowali posta arii.

anes77

I nie o tych mi chodzi. Nie domyśliłeś się ? W takim razie przepraszam za złe sprecyzowanie.

ocenił(a) serial na 7
kasiablazejczak

Dzięki za zrozumienie :). Wiem, że to jest błahostka tylko jakoś pod wpływem ostatniego odcinka i jej nowej fryzura pomyślałam, że napomknę o tym na fw, co mnie ostatnio nurtowało.
Następnym razem nim coś napiszę zastanowię się z 10x. :) :)

aria

Ale nie ma się nad czym zastanawiać ,zapytałaś nas o pewne zdanie , o to co każdy sądzi i wiadomo że zdania na ten temat będą ( są ) podzielone . :)

aria

Nie przejmuj się bydłem :)
Napisałaś i słusznie a ci co mają z tym problem to już ich sprawa.
;)
Nie ma co się przejmować dzieciakami.

aria

Ja również to zauważyłam :) Zastanawia mnie też fakt, która dziewczyna śpi w staniku? Jak są jakieś sceny w pidżamie to przeważnie ze stanikiem. Niech im dobiorą jakieś fajne pidżamy, unoszące, modelujące biust czy coś. Psuje mi to taką ogólną estetykę, że się tak wyrażę :P Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 6
Tibby05

tibby05 racja i zawsze sa w makijarzu
i jeszcze taka uwaga: zauwazyliscie ze nosza ciuchy w podobnym stylu? w sensie no ogl kolorystyka ale tez nie sa ze tak powiem hitem sezonu. tj no raczej nie to co teraz jest 'najbardziej hot ' przez co serial jest bardziej realistyczny (nie to co 90210 gdzie kazdy jest piekny mlody ma kase a jak nie ma to zaraz zdobedzie miliony)

dobrze ze ta 'klotnia' sie skonczyla lol co to ma byc, jak uwazasz ze jest 'niegodne' bycia na fw to nie komentuj- olej!

ocenił(a) serial na 9
sugarffree

też zwróciłam na to uwagę ale jak się dobrze przypatrzeć to większość dziewczyn w scenach "piżamowych " ma stanik i to się tyczy każdego filmu. tak samo sprawa tyczy się makijażu każda dziewczyna ma makijaż nawet jeśli wygląda na to , że go nie ma to on i tak tam jest ;p po prostu cera za bardzo się błyszczy czy ma przebarwienia więc nie wygląda to estetycznie

ocenił(a) serial na 6
czarnawm

z cera to sie zgadzam ale oczy tez mialy pomalowane, ale to masz racje w koncu to film nie rzeczywistosc : D

ocenił(a) serial na 9
sugarffree

no w TSC to kłada się w pełnym makijażu ale akurat miałam na myśli inne filmy zresztą w tych innych też są pomalowane(oczy) ale nie tak mocno

czarnawm

To mnie np zaciekawiło,że Cassie ma na plakacie grzywkę, a w serialu nic. I czekam tylko na moment aż ją zobaczę w tej grzywce :D

A reszcie chciałabym przypomnieć,że ktoś po to założyl taki temat, aby an ten właśnie KONKRETNY temat się wypowiadać a nie sobie wrzucać,wyzywać się i pisac ciągle żal,żałosne itp. Nie róbcie offtopu i załóżcie własny temat,i róbcie tam co chcecie.

ocenił(a) serial na 10
aria

Powiedz mi tak szczerze czy na "Płytki temat" liczyłaś głębokie odpowiedzi czy co ?

ocenił(a) serial na 5
sEbix13

Dziewczyno uspokój się, czepiasz się jak jakieś głupie, małe i nieznośne dziecko.

ocenił(a) serial na 10
natasha85

jestem chopakiem ścierko

ocenił(a) serial na 9
sEbix13

sEbix13, jakoś tak wszystkim twój styl pisania chyba nasuwa na myśl oburzoną kocicę, która drapie o byle co i może ten dziwny styl sprawia, że wciąż cię biorą za dziewczynę
aria, temat może nie głęboki, ale przecież twoje prawo pisać co chcesz pod tematem filmu, dopóki jest o tym filmie i nie obraża innych, więc tymi wypowiedziami o żałosności się nie przejmuj. ja zauważyłam w pewnym momencie zmianę fryzury, ale nie zwróciłam specjalnie uwagi na sztuczność wcześniej. za to rzeczywiście makijaż do snu mnie drażni. tylko aria, proszę: ortografia - "każe" od "kazać". źle się czyta przy takich błędach, zwłaszcza, że "karze" też istnieje i znaczy coś innego

ocenił(a) serial na 7
asaka

Heh faktycznie :). Moim jedynym wytłumaczeniem jest dysortografia, niestety nie zawsze można liczyć na programy poprawiające błędy :).

ocenił(a) serial na 9
aria

akurat filmweb podkreśla błędy na czerwono , a moim zdaniem dysortografia to współczesna wymówka na lenistwo

sEbix13

człowieku ochłoń! nudzi Ci się? skoro temat jest dla Ciebie beznadziejny to po co sie czepiać! Nienawidze jak ludzie nie szanuja sie nawzajem dokladnie takich jak Ty dlatego idz lepiej pograc sobie w jakies beznadziejne gry na pc a nie bedziesz sie tu sadzil czy tam sadzila do wszystkich a ścierką to jesteś Ty a nie Ci ktorym ublizasz. czaisz? to bujaj wrotki

sEbix13

Ścierką to możesz nazywać swoją matkę jak ci na to pozwoli.
Uważaj co piszesz,myślisz że jesteś anonimowy i kozaczysz.
Żebyś się dziecko nie pomylił,weź się lepiej za naukę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sEbix13

Ja nie straszę,nie jestem kozakiem ani w necie ani w świecie.
Ty się rzucasz, 13 latku.
Chcesz mieć chyba konto zablokowane na tym portalu.