PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126301}

Tak, kochanie

Yes, Dear
2000 - 2006
6,6 5,5 tys. ocen
6,6 10 1 5538
5,0 2 krytyków
Tak, kochanie
powrót do forum serialu Tak, kochanie

7/10

ocenił(a) serial na 10

Comedy Central znowu się popisało i sprowadziło całkiem dobry serial.

tomeczek174

Całkiem fajny, ale po pięciu minutach zaczyna mi się nudzić.

ocenił(a) serial na 10
adas_demolka

jak moze byc fajny i ci sie po 5 minutach nudzic?? widocznie nie potrafisz sie dobrze bawic przy tym serialu. przeciez co chwila jest sie z czego smiac. nie rozumiem tego.

a Ty tomeczek troche malo dales. nie rozumiem czemu ten serial ma takie niskie noty. sami nudziarze pewnie przesiaduja na tym filmwebie albo maja ze soba jakies problemy emocjonalne. ja daje 9/10

ocenił(a) serial na 6
J4sik

Też daje 9/10, serial jest super :)

Ale jeśli już jesteśmy przy CC, czy tylko mnie denerwuje że ciągle
leci Ale wtopa , Raymond ? gdzie się podział "Diabli nadali" też super serial, a nic nie leci :F

ocenił(a) serial na 5
kontaktpatryk

Diabli Nadali leci w soboty i środy o 20, premierowe odcinki 6 serii a od Marca 7 seria.

ocenił(a) serial na 10
J4sik

J4sik ten serial mi się naprawdę podoba ale na 9 z seriali komediowych to mają u mnie tylko "Hoży doktorzy" i "Świat według Bundych".Tak, kochanie to taka komedyjka na wieczór po trudnym dniu (ale o gustach się nie dyskutuje)

PS.Ja nawet "Ojcu Chrzestnemu" nie dałem całej dyszki :P

ocenił(a) serial na 3
tomeczek174

Mówienie dla mnie o wyższej ocenie niż 2 dla tego serialu z nazwy tylko komediowego jest już nieporozumieniem. Co może w nim bawić - nieśmieszne dialogi, które zostały wykorzystane w wielu sitcomach wcześniej, przewidywalna do bólu fabuła czy nie warta komentowania gra aktorów? Niech mi ktoś powie. Proszę! Przy okazji zauważyłem jeszcze jedną rzecz. Głosujący chyba nie patrzą co poszczególna ilość gwiazdek oznacza. Jak inaczej bowiem można wyjaśnić ocenę 9 dla tego ewidentnego niewypału. Proponuję najpierw dobrze się zastanowić(nie u wszystkich niestety będzie to możliwe) i dopiero wystawić ocenę.

tomeczek174

bardzo przyjemny serial, momentami wyciska łzy ze śmiechu.

ocenił(a) serial na 6
tomeczek174

W przypadku tego serialu zgadzam się, CC popisało się ;) 9/10 dla serialu. Mogliby zwiększyć godziny nadawania, a nie tylko jak patrzysz na rozpiskę CC to .. Jim wie lepiej - :F

http://tv.wp.pl/program.html?T[station]=400

ocenił(a) serial na 8
kontaktpatryk

Jim jest super ;)

CC mogłoby wreszcie poustawiać tą ramówke "normlanie". Niech serial zaczyna się o pełnej godzinie i później pokażą drugi odcinek, bo na razie to głupieje... EPG w eN mówi co inego, paski na CC co innego ;/

ocenił(a) serial na 5
kontaktpatryk

Fakt z tym Jimem to przesadzają leci prawie co 3 godzinny , ale dla fanów serialu to zapewne nie kłopot (ale ja do nich nie nalezę)
Według mnie to ramówka powinna wyglądać następująco :

19.00 Scrubs (8 seria)
20.00 Stary, kultowy z lat 80-90 serial
21.00 Jakiś nowy serial, może nowa seria JPWM.
22.00 South Park (2 odcinki)
23.00 Saturday Night Live
Później powtórki.
A takie seriale jak Tak Kochanie, Wszyscy Kochają Raymonda czy Jim wie lepiej powinny lecieć w godzinach 15-19.
Ale oczywiście to tylko moje zdanie.

2903

I taka właśnie ramówka jest niemalże idealna! Tylko scrubs dwa odcinki ja bym dała XD South Parku jest zdecydowanie za mało! xD a ten serial z lat 80/90 to nie chodzi Ci przypadkiem o "cheers"?;>

ocenił(a) serial na 5
pati01212

Ta Cheers to jeden z moich ulubionych seriali które lecą na CC, ale jest przecież tyle dobrych komediowych seriali z tamtego wieku, których żadna stacja w Polsce nie pokazuje typu Full House więc Comedy miała by w czym wybierać.
Ja bym dał jeszcze na zmianę z South Parkiem inny dobry serial animowany dla dorosłych czyli Family Guy.
Uważam również że CC w sobotę zamiast powtórek wieczorem powinno dać jakieś dwa dobre filmy komediowe np. American Pie czy Powrót do Przyszłości.

Wywaliłem bym za to z ramówki : Jim wie lepiej, ten nowy serial Andy Ritcher, Camera Cafe, WM (już lepiej by zakupili 1000 złych uczynków) czy Zielone Skrzydło.

Przydało by się też więcej znanych kabaretów, a nie Hu jak Humor, który jest po raz setny powtarzany.