PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126301}

Tak, kochanie

Yes, Dear
2000 - 2006
6,6 5,5 tys. ocen
6,6 10 1 5538
5,0 2 krytyków
Tak, kochanie
powrót do forum serialu Tak, kochanie

Na "Tak, kochanie" natknęłam się kiedyś na Comedy Central Family i od razu pokochałam ten sitcom! Świetna obsada, zabawne dialogi, super scenariusz... Ogląda się to z niezwykłą przyjemnością :) Tydzień za tygodniem oglądałam po 3,4 odcinki dziennie i niestety już skończyłam (zostało mi tylko kilka niedostępnych w Internecie).
Naprawdę polecam!

P_Halliwell

Prawda,zarąbisty serialik.Sam codziennie oglądam na comedy central

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

potwierdzam, nie nudzi się, można oglądać kilkakrotnie, widać że pracowało nad nim wielu ludzi, świetny dobór aktorów, a dialogi - perełka! poza tym obserwacje życiowe ludzi, którzy wciąż się porównują : ) - kobiet, mężczyzn, rodziców, pracowników... cymes

ocenił(a) serial na 9
P_Halliwell

Witajcie serdecznie, moi drodzy internauci.

Chciałbym zaprosić Was, na nieoficjalne forum 'Comedy Central', które przechodzi obecnie metamorfozę! Co nas może czekać, na NOWYM forum o CC? Zredukowana ekipa, autorski styl, porządni użytkownicy. To dla was mało? Będzie więcej!

Do wszystkiego, jako ekipa podchodzimy indywidualnie, dystansem oraz wielkimi nadziejami ,,Na lepsze jutro". Poziom graficzny, pisarski oraz programistyczny.

Dajemy wam możliwość odwiedzenia nas i życia w naszej społeczności internetowej - organizujemy konkursy rzeczowe, staramy się robić wszystko 'pod wasze oko'. Chcielibyśmy, abyście dali nam szansę na rozwinięcie się - interesujesz się filmami z Comedy Central? Musisz nas odwiedzić!

Adres forum : ComedyCentral.NET.PL