PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126301}

Tak, kochanie

Yes, Dear
2000 - 2006
6,6 5,5 tys. ocen
6,6 10 1 5535
5,0 2 krytyków
Tak, kochanie
powrót do forum serialu Tak, kochanie

Jak dla mnie ten serial jest jeszcze gorszy od Everybody Loves Raymond.
Ogladałem około 10-11 odcinków i najwyżej 2-3 były naprawdę śmieszne.
Moja ocena 4/10.

ocenił(a) serial na 8
Azad

Dla mnie oba są akurat świetne i bawię się na nich lepiej niż choćby oglądając osławione "Friends". Gagi są naprawdę zabawne, a do tego na całkiem niezłym poziomie, co w USA nie zdarza nazbyt często.

ocenił(a) serial na 7
aqu32

Rewelacja;) choc friends lepsze nie ma co sie oszukiwac

ocenił(a) serial na 6
Azad

Powiem ci, ze z początku też tak miałem, ale kiedy obejrzałem więcej odcinków dzięki paśmie Comedy Central w VH1 spodobał mi się bardziej. Rzeczywiście dowcip nie jest zły, to nie tylko gagi dla samych gagów typu "poślizgnął się na skorce od banana". Potrafią mnie rozśmieszyć, to niezły wynik ;)
6+/10

Azad

a dla mnie to jeden z najlepszych seriali tak jak i raymond ale kazdy ma swoj gust

tomeckipl

Zgadzam się :)
Lubie Raymonda i dziwię się że tak wielu osobom nie przypadł tamtejszy humor. Tak Kochanie też jest świetny. Podobają mi się tamtejsze gagi szczególnie jeśli chodzi o Grega i Jimmiego heheh ale Christine też daje rade :)

Darqus

Tak kochanie było super na początku, zabawny i ciepły sitcom. Ale w żadnym innym serialu nie spotkałem sie z podobnym spadkiem formy na przestrzeni lat. Ostatnie odcinki były katastrofą. To strasznie smutne.