PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126301}

Tak, kochanie

Yes, Dear
2000 - 2006
6,6 5,5 tys. ocen
6,6 10 1 5538
5,0 2 krytyków
Tak, kochanie
powrót do forum serialu Tak, kochanie

Ten serial to dno. Zaraz po On, ona i dzieciaki oraz Diabli nadali najgorsze, co pokazuje Comedy Central.

ocenił(a) serial na 3
czemajapkami

Całkowicie się zgadzam. Niestety takiego dziadostwa na Comedy Central jest całkiem sporo.

ocenił(a) serial na 6
czemajapkami

Z tym, że On ona i dzieciaki i diabli nadali są beznadziejnymi to się nie zgodzę. Owszem tak kochanie jest dosyć monotonne, ale On ona i dzieciaki bardzo miło się ogląda :)

ocenił(a) serial na 6
Davidsoon

Ja najbardziej lubię Diabli nadali, On ona i dzieciaki, Jim wie lepiej.

ocenił(a) serial na 5
CupOfCoffee

Diabli Nadali i On Ona i dzieciaki to dwa najlepsze seriale komediowe na CC dodałbym jeszcze do tego towarzystwa Horych Doktorów albo Jak Poznałem Waszą Matkę.

ocenił(a) serial na 9
czemajapkami

No cóż, można mieć różne poczucie humoru. Dla mnie ten serial to mistrzostwo świata.

ocenił(a) serial na 5
czemajapkami

no może nie fatalny, dno to już lekka przesada, dla mnie 5/10, ale każdemu podoba się coś innego;P
O i te dwa pozostałe seriale, które wymieniłeś/aś są wg. mnie całkiem całkiem:)

ocenił(a) serial na 8
ewa2555

mi tam się podoba ten serial tak samo i On,ona i dzieciaki, Wszyscy kochają Raymonda oraz Jim wie lepiej. Według mnie najlepsze seriale.

spencer42

ten serial oceniam jako niezly, zgadzam sie z tym, ze Diabli nadali jest serialem malo smiesznym, ale nie rozumiem jak mozna zle oceniac On, ona i dzieciaki- ten seial jest super. nie sa to oczywiscie Przyjaciele czy Sex and the city, ale oglada sie go bardzo przyjemnie (Jay jest swietna!)

ocenił(a) serial na 8
nika87

Też tego nie rozumiem, ta rodzinka jest doskonała jej się nie da nie lubić.
Skoda tylko że ostatnio są ciągle powtórki, mam nadzieję że niedługo dadzą
nowe odcinki.

ocenił(a) serial na 10
czemajapkami

Niektórzy może po prostu nie mają poczucia humoru...Jeśli się go nie ma to nawet najlepsza komedia będzie dnem...Zaraz po Bundych jedne z lepszych seriali komediowych nakręconych w USA