Ten serial to dno. Zaraz po On, ona i dzieciaki oraz Diabli nadali najgorsze, co pokazuje Comedy Central.
Całkowicie się zgadzam. Niestety takiego dziadostwa na Comedy Central jest całkiem sporo.
Z tym, że On ona i dzieciaki i diabli nadali są beznadziejnymi to się nie zgodzę. Owszem tak kochanie jest dosyć monotonne, ale On ona i dzieciaki bardzo miło się ogląda :)
Diabli Nadali i On Ona i dzieciaki to dwa najlepsze seriale komediowe na CC dodałbym jeszcze do tego towarzystwa Horych Doktorów albo Jak Poznałem Waszą Matkę.
No cóż, można mieć różne poczucie humoru. Dla mnie ten serial to mistrzostwo świata.
no może nie fatalny, dno to już lekka przesada, dla mnie 5/10, ale każdemu podoba się coś innego;P
O i te dwa pozostałe seriale, które wymieniłeś/aś są wg. mnie całkiem całkiem:)
mi tam się podoba ten serial tak samo i On,ona i dzieciaki, Wszyscy kochają Raymonda oraz Jim wie lepiej. Według mnie najlepsze seriale.
ten serial oceniam jako niezly, zgadzam sie z tym, ze Diabli nadali jest serialem malo smiesznym, ale nie rozumiem jak mozna zle oceniac On, ona i dzieciaki- ten seial jest super. nie sa to oczywiscie Przyjaciele czy Sex and the city, ale oglada sie go bardzo przyjemnie (Jay jest swietna!)
Też tego nie rozumiem, ta rodzinka jest doskonała jej się nie da nie lubić.
Skoda tylko że ostatnio są ciągle powtórki, mam nadzieję że niedługo dadzą
nowe odcinki.