Zaj*biście powiem ci : ) Nie jestem psychofanem. Tylko jak można takie gówno jak Na Wspólnej ocenić na 10 -.-
Cóż.. zacznę chyba od tego: czy aby na pewno wiesz co na portalu takim jak filmweb oznacza ocena 10? Mówi ona że dany film jest arcydziełem a takiego podrzędnego polskiego tasiemca jak Na Wspólnej jakby nie patrzeć i z całym szacunkiem za arcydzieło nazwać nie można, dlatego też tym bardziej śmieszy mnie twoja opinia na temat Teen Wolfa.
Jest to serial z niewątpliwie dość nowatorską fabułą, niezłymi efektami specjalnymi zważywszy na budżet produkcji oraz przyjemna gra aktorską. Z całym szacunkiem ale twoje Na Wspólnej w żaden sposób nie może mu dorównać i jak dla mnie jest to po prostu zwykły hejt.
Ja oceny mogę dawać jakie chcę, a teen wolf w moich tronach podoba się zaledwie kilku osobom ponieważ:
efekty specjalne są marne, fabuła kulejąca i przereklamowana i bardzo słabe aktorstwo...Ocena teen wolfa jest po postu moją oceną o tym serialu a na wspólnej musiałam oceniać bardzo dawno temu bo tego nie pamiętam bym dawał temu 10...
21 maja 2013 to nie tak bardzo dawno temu.. bynajmniej w moim mniemaniu
a co do samego Teen Wolfa to nie zgadzam sie z twoją opinią gdyż jesteś po prostu bardzo stronnicza i jak dla mnie to tylko żałosna próba hejtu, i z tego co widze nie tylko ja mam takie zdanie...
w każdym razi krytykując tak ten serial zważ na to, iż nie jest to wysoko budżetowa produkcja kinowa więc efekty specjalne nie bd idealne, jednak ja uważam że są wystarczająco dobre i tutaj nie ma sie do czego doczepić..
co do samej fabuły, też jest to z twojej strony zwykły hejt gdyż tutaj chodzi o gusta, jeżeli ktoś nie lubi takiego rodzaju tworów kultury współczesnej, fantastyka go nie interesuje to wiadomym jest iż serial ten go nie porwie
osobiście uważam już wcześniej wspominałam że fabuła jest dość ciekawa i w wielu kręgach jest na prawde dobrze odbierana
co do tego że spośród twoich znajomych niewiele osób za teen wolfem przepada... zważ na to, iż serial ten jest emitowany w polsce na jednej z podrzędnych stacji telewizyjnych więc jego grono odbiorców w naszym kraju jest też niewielkie... więc ten argument jak dla mnie jest bezsensowny..
co do gry aktorskiej.. tutaj nie można powiedzieć iż mamy do czynienia z "bardzo słabym aktorstwem" jest to z twojej strony głupia prowokacja.. spoglądając chociażby na aktorów wcielających sie w role Stilesa czy też Lydii... do tej dwójki nie można sie przyczepić w żaden sposób, jeżeli ty znalazłaś powód to gratulacje...
cała twoja wypowiedź jest po prostu marnym trollingiem, ale jak powiedziało sie a to trzeba powiedzieć i b także dziękuje, takie jest moje zdanie i myślę że wiele osób sie ze mną zgodzi :)