Mam takie pytanie.... o co chodziło w ostatniej scenie z Derekiem.... czy on przez ten cały czas śnił przez cały odcinek? Może ktoś wytłumaczyć?
Nie, on śnił tylko w momencie kiedy opowiadał całą historię Stiles'owi, walka i powrót Kate to rzeczywistość. Pewnie zemdlał gdy go pokiereszowali czy coś w tym stylu i miał omamy senne. Cały odcinek na bank nie śnił, to był po prostu cliffhanger
Mam nadzieję, że tak.Nie widzę innej opcji:) Skoro nie będzie Ali, Aidena, odejdzie Isaac... nie mogą zabić Dereka! bo serial po prostu straci widownię...
jesteś pewny? liczyłam na to że wszystko było snem i Alison będzie żyć:P że no kurcze nie wiem.. nie otrząsnęłam się jeszcze po uśmierceniu tylu osób:((((
Jestem pewnA ;) niestety Al zginęła i nie wróci... aktorka odeszła z obsady. W jej ślady idzie Daniel grający Isaaca ale on zostawia sobie furtkę na powrót więc chociaż jego nie uśmiercą...
Serial na 100% przetrwa, przecież na końcu ostatniego odcinka była podana data rozpoczecia 4 sezonu. Chyba 23 albo 24 kwietnia 2014 :)