Przyznam szczerze, ze na TW wpadłam przez przypadek i 1 sezon mi sie bardzo spodobał. W 2 oprócz tego, że doszedł cudowny Isaac, reszta była średnia, że tak powiem - według mnie kamina była sztuczna. Oglądałam do końca, bo siedziałam z chorą nogą i mi się nudziło.
A 3 sezon? CUDO! Totalnie mnie wciągnął i czekałam z wytchnieniem na kolejne odcinki. Był naprawdę dobry. Teraz boję się o 2 cz. 3 sezonu... zwiastun jest troche dziwny - serio? Maski, Azjaci (nigdy nie ogarnę, kto z jakiego kraju dokładnie), nowa dziewczyna Scotta.... No nie wiem, mam nadzieję, że jakoś to im wyjdzie.
+ Ktoś wie dokładnie, jak to wszystko ma wyglądac? Ile bedzie odcinkow? W wakacje bd 4 sezon? Poinformujcie mnie :D
Ogólnie to pojawia się nowa dziewczyna Kira, i sezon 3B ma być skupiony na historii Kitsune, z tego co wiem.
Z tego co widziałam na fanpage'u TW na Facebooku 2 część zapowiada się genialnie. Bardzo mi odpowiadają takie klimaty, TW zaczyna wchodzić na terytorium thrilleru/horroru, stwierdzając po wielu częściach zamieszczonych promo. Boję się jedynie rozczarowania, bo z reguły tak jest, że jeśli się czegoś wyczekuje, to często pojawia się zawód. Niemniej jednak na początku byłam sceptycznie nastawiona do całego tego pomysłu z kitsune, jednak z każdym dniem zaczął mi się on coraz bardziej podobać. Ciekawa jestem, jak się rozwinie związek Allisson z Isaakiem i z kim pocałuje się Stiles :)
Nie lubię całych tych wschodnich klimatów... Japonia, itd.... strasznie mnie wkurzają x.x
Myślę, że to bd Lydia! Oby :)