Oglądam Teen Wolfa. Pierwszy sezon mnie zwalił z nóg, byłem po prostu zszokowany myślałem że ten serial
jest najlepszy jaki oglądałem. 2 Sezon również wspaniały Jackson jako Kanima, bomba. A 3 sezon to DNO
DNO DNO, tylko tak to mogę wyrazić opinie na temat tego sezonu. Beznadziejny motyw śmierci Alison. A co
mnie najbardziej zdenerwowało to odejście Allison. Rozumiem że większość z was jej nie lubi. Przez takich
fanów ona odeszła :<. Ludzie czasami za mocno przeżywają seriale :(
Najgorsze jest że ta s*** Kate wróciła :/
Wiem jedno 4 sezonu nie oglądam. Straciłem wiarę w Teen Wolfa.
Rozumiem że dla nie których 3 sezon Teen Wolfa był najlepszy z obecnych, ale ja osobiście spałem podczas
oglądania tego sezonu.
Początkowo dziwiłem się czemu Colton odszedł do Arrowa. Ale już się nie dziwie :<
no cóż każdy ma prawo do własnego zdania, ale że 3 sezon to dno to ostro pojechałeś :D
Jak dla mnie ostro pojechałeś już przy zdaniu, że w twoich wcześniejszych domysłach to najlepszy serial jaki oglądałeś :D
Nie powiedziałabym, że sezon 3 jest dnem, bo ma swoje dobre momenty, ale przyznaję, że w moim odczuciu nie umywa się do poprzednich. Jest co najmniej o klasę niżej.
Od 3-go sezonu "Teen Wolf" przestał być teen. Młodzieżowa papka z pierwszego sezonu wreszcie nabrała sensu i przestała być wymierzona wyłącznie w młodszych widzów. Może właśnie to się komuś nie podoba, kto wie?... A fakt, że ktoś ważny umiera - i dobrze, niech ich umiera jeszcze więcej. Co to za serial, w którym wszystkim bohaterom co do jednego szczęśliwie ratuje się tyłki z każdej opresji? Przewidywalny, ot co.
Osobiście uważam, że TW jest jak na razie w szczytowej formie - oby broń Boże się nie zmienił.
Dokładnie tak samo uważam :) Ale Crystal mogła nie odchodzić i było by o niebo lepiej :D
" Ludzie czasami za mocno przeżywają seriale" - twoje słowa ;D idealnie pasują do twojej wypowiedzi
Pisze się niektóre. Ja nie oglądałem serialu, ale kilka razy zerknąłem na pilota i opis odcinków pierwszego sezonu oraz na urywki ostatnich odcinków. Muszę przyznać, że z początku nie interesował mnie ten serial, ponieważ za bardzo przypominał mi i kojarzył z TVD oraz typowo nastoletnimi wątkami. Teraz jestem skłonny zacząć oglądać ten serial, bo ostatnie odcinki wydają się bardzo interesujące. Motyw tego potwora i gry jest dobry.