Będzie dużo nowych postaci, na pewno jakiś 2 uczniów w szkole. Będzie rozwijany wątek Malii, żeby nauczyła się żyć w społeczeństwie. Mają się bardzie skupić na "ludzkich problemach niż na tych paranormalnych i wilczych"- czyli pewnie rodzina, szkoła, problemy dorastania.
Kolejnym wrogiem ma być albo Kate albo ten jakiś Dobroczyńca.
Ma ktoś coś więcej do dodania?
trailer; https://www.youtube.com/watch?v=j53_n1VGRfo
oj, a o dobroczyńcy nie słyszałam, kim on jest?
Pff, wierzysz w to? Pewnie będzie od groma Malii i jej przystosowania do życia. Wyobrażasz sobie te żarciki na temat jej niewiedzy? To będzie taki Castiel/Kapitan Ameryka tego serialu. Albo gorzej, będzie wiedziała wszystko, jakby zmiana w kojota nie miała miejsca.
Obym się myliła.
niestety, Malia, Kira i jeszcze jakiś nowy chłopak są zapowiedziani jako "Series regular" + w tym sezonie postacie mając sie skupićb bardziej nie na nadnaturalnych, a zwykłych sprawach -_-
Cicho tam, będzie tylko ta czwórka. No. Psst.
Odnośnie tego nowego chłopaka
POTENCJALNY SPOILER??jak się sprawdzi, choć wątpliwe, Jeff jest na to za gópi
czytałam spekulacje fanów, że nowy chłopaczek ma się pojawić i że to on mógłby być dzieckiem Petera. Co by było bardziej prawdopodobne, bo mógłby się okazać wilkołakiem i nie musielibyśmy się zastanawiać, jakim cudem wilkołak spłodził kojotkę :D
No. I ma być cisza na sali, nie chcę słyszeć o żadnych Maliach-sraliach! Psst.
jeju ja też jej nie lubię. tak okropnie. mam nadzieje że nie będzie sie zbyt wiele razy pojawiać w odcinkach.. ;__;
Dokładnie, Liam ma być synkiem Petera i koniec kropka! No. :)
A Malię mi zabierzcie/ukatrupcie w serialu (SPOJLER będzie miała trochę intymnych scen ze Stilesem)
Już kilka razy widziałam zapewnienia osób związanych z TW, że polubimy Malię. Coś za bardzo natarczywie o tym piszą :)
choćby nie wiem co wymyślili to jej raczej nie polubię niestety. to dzika zołza dla mnie :P
Spoilery z Ausiello:
http://24.media.tumblr.com/26c23d128dc95e552bb66ceb17c09477/tumblr_n6mgsgTxF41rg ybfjo1_500.png
Ugh. Nie o take Polske walczyliśmy.
wlazłam na hat.aka i sobie o forum TW pomyślałam (miło mi się narzekało na s3 XD)
jako, że skupiałam się zwykle na Dereku to i tym razem złapałam tylko jedno zdanie. rozśmieszyło mnie. spoileruje s4e1:
"W odcinku Derekowi przydarzy się coś tak dziwacznego, czego widzowie tego serialu jeszcze nie widzieli. Dziennikarze TV Line twierdzą, że prawdopodobnie czegoś tak specyficznego w ostatnich serialach w ogóle nie było."
Aż strach pomyśleć o co może im chodzić XD już chata z rodziną mu się spaliła, wujek okazał się seryjnym mordercą, wszystkie dotychczasowe ukochane miały pojechane, bety go porzuciły ... itd. itp. Mi się wydawało, że taki Syzyf, czy też inny Hiob to już jest jakby "coś specyficznego" (jak to ujmują dziennikarze TV Line), ale co ja tam wiem XD
P.S. jakby komuś się szukać nie chciało to uprzejmie spoileruję, że hat. zapowiada, że Malia będzie likeable. Z tego co pamiętam (i co czytam wyżej) nie była lubiana.
No właśnie ja to rocznicowo napisałam. Będąc w podstawówce, między graniem w siatkówkę bez reguł a unikaniem nauki jak dżumy, walczyłam walecznie o Ojczyznę i nie pamiętam, żeby na sztandarach było napisane cokolwiek o miłosnym słodko-pierdzacym Stilesie w konfiguracji trójkątnej.
"W odcinku Derekowi przydarzy się coś tak dziwacznego, czego widzowie tego serialu jeszcze nie widzieli. Dziennikarze TV Line twierdzą, że prawdopodobnie czegoś tak specyficznego w ostatnich serialach w ogóle nie było."
czyli...czego? Bicz pliz. Niga pliz. Kanibal jest, piraci, zombi, muszkieterzy, gladiatorzy, wampiry, wilkołaki i cała ta menażeria, Trony i Mury, normal i paranormal, cała historia od Cezara po Obamę... pffft, nie chwalę się, ale się chwalę - widziałam wszystko, tak więc szczym do ludzi panowie?
Ooo też czytałam o tym, że mamy się wszyscy zakochać w Malii. Może to źle o mnie świadczy (whatever), ale w moim przypadku nie ma takiej opcji, dopóki ona będzie love interest Stilesa. Poza tym ona u mnie jest już i tak na przegranej pozycji jako postać, ze względu na ten kretyński pomysł zadziornej i elokwentnej kojotki, która zaliczyła Stilesa w bejsmencie psychiatryka po dniu znajomości (co było też najgorszym wystąpieniem Stilesa w TW).
""W odcinku Derekowi przydarzy się coś tak dziwacznego, czego widzowie tego serialu jeszcze nie widzieli. Dziennikarze TV Line twierdzą, że prawdopodobnie czegoś tak specyficznego w ostatnich serialach w ogóle nie było."
czyli...czego? Bicz pliz. Niga pliz. Kanibal jest, piraci, zombi, muszkieterzy, gladiatorzy, wampiry, wilkołaki i cała ta menażeria, Trony i Mury, normal i paranormal, cała historia od Cezara po Obamę... pffft, nie chwalę się, ale się chwalę - widziałam wszystko, tak więc szczym do ludzi panowie?"
Ja mam wrażenie że może tu chodzić nie o zombi/wampiry/syreny i inne takie, tylko o coś bardziej skomplikowanego. Może jakieś halucynacje z przeszłości które będą go dręczyć, może coś innego...
Następne potencjalne spoilery
http://37.media.tumblr.com/ec51edb700f39e1a15db3df2aa427d02/tumblr_n6nmqomNjW1rg ybfjo1_500.png
http://tv line.com/2014/06/03/teen-wolf-season-4-premiere-spoilers-kate-derek-stiles/
trzeba usunąć spację
Sezon czwarty zaczął się naprawdę fantastico...ale Malia ma u mnie już tylke minusów, że nie wiem czy dotrwam z oglądaniem, jeśli będzie jej postaci bardzo dużo...