źródło : http://www.spoilertv.com/2014/07/teen-wolf-season-5-confirmed-by.html
Oby nie. ;)
Bo już psuje sezon 4, a co dopiero będzie z 5. ;)
Zresztą i tak nic nie wnosi do serialu. ;)
Cicho według mnie jej postać jest interesująca i ma fajny charakter :p i wcale nie psuje 4 sezonu to reżyser zepsuł charaktery głównych postaci i to psuje sezon 4 :p
Ale przepraszam bardzo, dlaczego mam być cicho?
Wyraziłam tylko swoje zdanie na temat Malii.
Nie lubię jej i mówię to otwarcie, nie tylko w tym temacie. /
To nie tylko zasługa reżysera, który tworzył postać, ale i osoby, która się w nią wciela.
A Stilesa rozdupczuł, zabierając mu przy tym jego sarkastyczny charakter, który uwielbiałam.
I owszem, Malia moim zdaniem psuje wszytko, bo wszystkie wątkie z nią są mega nudne, jest zbędna w tym serialu. ;)
Jeju bierzesz wszystko zbyt na poważnie :) A ja lubię Malie i mówię to również otwarcie , według mnie aktorka która ją gra jest fajna, a sceny z nią są zabawne ;) również ma sarkastyczne podejście, a wiele osób ją nielubi tylko ze względu na ich ukochanego Stilesa i zarówno ja jak i ty nie zmienimy swojego zdania
Nie biorę tego zbyt poważnie. ;)
To internet, więc skąd mam mieć pewność czy w Twojej wypowiedzi jest żart czy powaga?
Wystarczyło napisać po zdaniu jakiś uśmieszek i tyle. XD
No cóż, mnie nie chodzi o Stilesa, tylko o samą Malie.
Nie lubię tej aktorki i postaci, którą odgrywa w TW, ale mam ogromną nadzieję, że się do niej przekonam, bo czuję się taka zła, gdy kipie nienawiścią do kogoś. XD
To dobrze, spróbuj się przekonać :) Shelley jest moją ulubioną aktorką :D dlatego mnie czasem denerwuje, gdy ktoś ją obraża tym bardziej denerwują mnie osoby które ją nie lubią tylko ze względu na Stilesa, bo dla mnie to po prostu bez sensu
Żeby nie było, ja jej nie lubię ze względu na Stilesa!
Po prostu nie spodobała mi się w tajemnym kręgu, przez co znielubiłam tą aktorkę.
Ale w sumie trochę sobie pomyślałam, obejrzałam ostatni ocinek Teen wolfa i kto wiem, troszeczkę się do niej przekonałam, oby tylko na prawdę wniosła coś do tego serialu. oprócz dupczenia się ze Stilesem.
Co do Shelley, to rozumiem. Ja sama nie lubię, gdy ktoś obraża np; mojego ulubionego wokaliste: Kima Jonghyuna.
Ale czasem trzeba się pogodzić z krytyką, bo według innych ludzi, Twój idol nie musi być tak idealny, jak dla Ciebie. :)
Jeśli źle zrozumiałaś mnie co do Malii, to przepraszam, nie chciałam Cię urazić. ;)
Nie spoko nie chodzi mi o ciebie mówię tak ogólnie :) mnie z kolei jej rola w The Secret Circle się spodobała, a poza tym nie ma chyba żadnego aktora lub aktorki którzy by nie mieli chociaż jednego krytyka xD
A no i zgadzam się z tobą że powinni trochę ograniczyć te jej stosunki ze Stilesem że tak to ujmę bo według mnie to już przesadzali szczególnie w tych ostatnich odcinkach ale poza tym według mnie postac zapowiada się ciekawie np ten ostatni odcinek był już lepszy
Dokładnie! Na szczęście żywot nowych bohaterów w serialu takim jak The Originals nie trwa długo, więc miejmy nadzieje, że po uśmierceniu postaci Daniela zdecyduje sie na powrót do serialu :)
Tak ale mimo wszystko,chciałabym zeby gral w The Orginals i w Teen Wolf. Bo to dwa wspaniałe seriale.:)
Też tak sadze, choć jeżeli miałabym wybierać wole Daniela w Teen Wolfie :c Zwłaszcza, że czarownice w The Originals działają mi na nerwy niesamowicie ... ^^