PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

wiecie kiedy ma być 5 sezon ?

mandaryna

Napisali..że 2015 rok

mandaryna

Nie ma jeszcze ustalonej dokładnej daty, jedyne co podają to lato 2015, ale sądząc po premierach poprzednich sezonów, można obstawiać czerwiec, może nawet początek czerwca. Wcześniej na pewno nie.
Poza tym - dobre wieści - będzie aż 20 odcinków, ale niestety tak jak było w trzecim sezonie podzielą je na dwie części :)

ocenił(a) serial na 8
motylek8

czyli 10 odcinkow na sezon, to sie wysilili...

czaro2435

nie no, będzie 20 odcinków w 5 sezonie, tyle że po 10 będzie przerwa i z kolejną 10 ruszą pewnie od stycznia

ocenił(a) serial na 8
motylek8

No tak ale na jeden "sezon" bedzie 10 odcinkow a nie 12, bo co jak co ale dla mnie trzeci sezon to sa dwa całkowicie odmienne sezony, nie ma zadnej roznicy miedzy sezonem 2 i 3a a sezonem 3a i 3b ani sezonem 3b i 4. całkowicie oddzielna fabuła, oddzielne watki, wstęp do fabuły zdradzony w poprzednim seszonie, tak jak na koncu drugiego sezonu bylo ze beda sie zmagac w 3a ze stadem alf, na koncu 3a było jasne ze w 3b beda sie zmagac z czyms co przyciagnie nemeton, a na koncu 3b bylo zdradzone ze w 4 sezonie beda walczyc z Kate... takze dla mnie to wielki idiotyzm tworcow ze nazwali 3 sezon ze ma 24 odcinki, to guzik prawda, dla mnie to dwa oddzielne sezony po 12 odcinkow, tak samo z 5 sezonem. To beda dwa oddzielne sezony tylko 10 odcinkowe tylko jakis idiota z tworcow se tak nazwał ze sezon 5 z 20 odcinkami zamowili. zamowili 5 i 6 sezon tylko ze 6 sezon krecony pol roku wczesniej niz planowo i tyle.
Nic dziwnego ze sfabula serialu jest taka nielogiczna skorop zajmują sie nim ludzie ktorzy nawet nie potrafią numerowac sezonow.

czaro2435

jeśli tak na to patrzeć to masz racje :)