PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Moze w jakiś fantastyczny sposób odżyła ito ona jest benefactorem ? Jak myślicie ?
I jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje... w intro filmu znowu pokazany jest wilk...czyżby Thalia Hale
miała zagościć w TW ...? Czy ktoś inny zamieni się w wilka.... prawdziwy alfa ?

ocenił(a) serial na 9
mandaryna

Allison odeszła na dobre (aktorka się na to zdecydowała).

ocenił(a) serial na 10
mandaryna

Nie sądzę żeby to była Allison.
A może Scott się przemieni? A może nagle pojawi się inny Alfa? W sumie nie zwróciłam na to uwagi.

A tak z innej beczki... w odcinku gdy okradli skarbiec, "złodziej" miał męskie spodnie i buty, zauważył to ktoś? To może był to sam benefactor i można stwierdzić, że jest płci męskiej. Co myślicie?

oORyuzakiOo

Meredith mówi o Benefactorze jako mężczyźnie.

emo_waitress

jak tak Was czytam, to przez chwilę przyszedł mi na myśl Isaac, ale przecież bez przesady. a powiedzcie mi, czy Gerard żyje, czy nie żyje? bo on by pasował na Benefactora, bo tak powracał ciągle gdzieś tam przez te sezony i już sama nie wiem czy on żyje czy nie.

Obstawiałam Parrisha przez chwilę, ale jest na liście, to nie wiem. Kurcze, oni zawsze to tak zagmatwają, że później się człowiek zastanawia "czemu na to nie wpadłem, przecież to takie proste". Ale tak czy owak, Benefactor jest gdzieś blisko :D

ocenił(a) serial na 8
iamcassie

Tez pomyślałam o Isaacu ale wątpię. :) Gerard by pasowal na Benefactora.

mandaryna

A może dobroczyńcą jest Chris Argent? w końcu zabili jego jedyną córkę, i w zasadzie on wie o wszystkich nadprzyrodzonych osobach, bo skąd dobroczyńca wiedziałby o Liamie?

ocenił(a) serial na 10
tala.

A co powiecie na Jacksona? Może zdecydował się wrócić,wspomnień nie ma za dobrych...stwierdził,że pozbędzie się wszystkich...z wyjątkiem Petera,bo jego trudno jest sie pozbyć no i bywa bardzo pomocny...

ocenił(a) serial na 10
karismak1982

Mama Lydii jest dla mnie podejrzana tym bardziej ,że Meredith była u niej w domu kiedyś:zdjęcie. Może też mieć jakiegoś współpracownika i tu może ten Jackson...no i mamy wilka ,która wejdzie do skarbca. Lydia jest na liście,bo jakby jej nie było mogłaby sie czegoś domyślić.

ocenił(a) serial na 10
karismak1982

Zastanawiam sie nad tym gdzie jest ojciec Lydii i kto to jest? Może to on jest dobroczyńcą?Mógłby być telepatą czy kimś w tym rodzaju...wtedy by wiedział kto kim jest itp-to by wiele wyjaśniało.