PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Beznadziejny sreial

ocenił(a) serial na 2

Dziwny jest ten serial śmieszy mnie ta przemiana w wilkołaka jak wygląda Scott i inni raczej przemienia się ale w co najwyższe kota słabo upierzonego nie w wilkołaka przemiana powinna wyglądać typu jak z pierwszych odcinkowy jak Peter Hale lub jak Deucalion , a efekty specjalne to chyba są robione na pegazusie już lepiej powinni z nich zrezygnować a odejście Crystal Reed chyba to specjalnie zrobiła bo ten serial nie pomoże a pogorszy w karierze przyszłych aktorów bo po prostu jest taki beznadziejny delikatnie mówiąc nie chce używać epitetów. Serial dla max 13 latków

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
han522

;D

ocenił(a) serial na 8
nike5

Możliwe i właśnie dlatego że jest taki beznadziejny co roku zgarnia nagrody Teen Choice i Saturn :D

ocenił(a) serial na 7
nike5

Po pierwsze: interpunkcja. W 1 klasie podstawówki to ... ekhm, podstawa.
Po drugie: charakteryzacja głównego bohatera to moim zdaniem hołd dla starych filmów typu Wolfman oraz produkcji z lat 60-80tych. Fakt, efekty wizualne mogły by być lepsze, a walka bardziej dynamiczna, ale jak na serial tv, który leci tydzień w tydzień, stoi na przyzwoitym poziomie.

ocenił(a) serial na 2
diana6echo

Wcześniej człowiek cham teraz Pani profesor a z interpunkcja to chyba nie do mnie, choć mam problemy z tym i nie TYLKO z tym jak to w życiu bywa!! ale tego nie ukrywam nauczycielko -- zobacz na swoja

nike5

Dlaczego nie podyskutujemy o serialu, a nie o interpunkcji?

ocenił(a) serial na 7
Shanonn22

Wbrew pozorom, przyzwoita składnia i interpunkcja bardzo, ale to bardzo ułatwia jakąkolwiek dyskusję. Jak ktoś pisze ciągiem, to ciężko wyłapać gdzie zaczyna się koniec, a gdzie początek zdania/pytania.

ocenił(a) serial na 7
nike5

To może zamiast na tv i udzielaniu na forach, skup się na nauce :)

ocenił(a) serial na 2
diana6echo

Nauczycielko tak już biorę się za naukę ty idiotko. Pisałem, , że zobacz na swoja interpunkcje bo z tego co widzę robisz sobie przecinki tam gdzie chcesz . Chcę Cie uświadomić , ze tu na filmweb jak i na innych forach tez ludzie nie piszą tak ładnie składnie jakbyś sobie tego chciała i tak tez maja problemy z interpunkcja i co z tym zrobisz ty biedna dziewczyno ? może zaczyni już ich poprawić bo nie wyrobisz się z czasem.

nike5

Nie pochwalam poprawiania pisowni na forach, ale w tym przypadku muszę się zgodzić. Ciężko zrozumieć sens, kiedy ktoś pisze wszystko jednym zdaniem... Interpunkcja swoją drogą, ale wypadało by myśl podzielić na te kilka zdań.

"Pisałem, , że zobacz na swoja interpunkcje bo z tego co widzę robisz sobie przecinki tam gdzie chcesz"

Wszystkie są tam gdzie trzeba...

ocenił(a) serial na 2
botanix_filmweb

Zacytuje coś jak już ktoś inny Ci odpisał
"OMG ! Wiesz, znajdź sobie dziewczynę, albo chłopaka - jak kto woli :))"
Ty i te twoje "referaciki" zresztą jakim trzeba być człowiekiem pytam poważnie , żeby wchodzić do jakiegoś starego tematu i specjalnie o tym pisać :-)))( dowartościowanie się?) nie nadużyje tego jak napisze , ze jesteś naprawdę "specjalnym chłopcem" ---wyobrażam cie takim małym pseudointelektualistą, który cały czas coś gada ale nikt go naprawdę nie słucha i co jakiś czas krzyczą do ciebie "zamknij się" taki sfrustrowany mały wypierdek i teraz tu w internecie pewnie miedzy innymi na filmweb piszesz to co chcesz bo nikt już ci tego nie zabroni i myślisz , że w końcu będziesz słuchany lub druga alternatywa w rzeczywistości jesteś zamknięty w sobie małym gno..jem i tylko tutaj taki jesteś wyrachowanym pseudo-kozakiem co w rzeczywistości pewnie własnego cienia się boisz

nike5

Jakim trzeba być człowiekiem żeby nie rozumieć prostych spraw. Piszesz do kogoś, po to zakładasz temat, to pisz tak aby można było Cię zrozumieć bez dokładania zmarszczek na czole. Po co się unosić? Ty zwracasz innym uwagę, Tobie natomiast jej zwrócić nie można. Zdajesz sobie sprawę, że o inteligencji świadczy między innymi styl wypowiedzi? Jeżeli więc mnie uważasz za pseudointelektualistę, to kim Ty jesteś, nie będąc w stanie sklecić jednego sensownego zdania? Biorąc pod uwagę ilość gniewu, który się aż przelewa w twoich wypowiedziach, zakładam, że opisałeś siebie samego...

ocenił(a) serial na 2
botanix_filmweb

hehe Jakie to jest śmieszne widać to nie da się tego nie zauważy jak teraz tu piszesz do mnie jak starasz się, aby twoje te "piękne zdania" były ułożone w miarę logicznie i miała w odpowiednim miejscu przecinki i kropeczki ,abym cie chyba nie złapał na czymś ty .... nawet już nie wiem jak miałbym cie w tej chwili określić, ponieważ jesteś taki żałosny heheh naprawdę, a za tą pisownie, to chyba oczekujesz aprobaty może chcesz abym Ci wstawił ocenę ? :-))

Tak zgadza się tematy są po to, aby dyskutować
Tak wiec mistrzu jest wiele tematów tu na forum poszukaj tutaj starszych tematów i tez innych poprawiaj w pisowni, bo ja tu wiele osób widziałem, które nie piszą tak jak byś tego oczekiwał

Tak na marginesie i to jest dosyć istotne tak mi się wydaje .Ten temat nie był skierowany do ciebie do użytkownika botanix_filmweb i nie był tez do jakiegoś innego konkretnego użytkownika , napisałem o serialu swoje odczucia nie atakując kogoś tylko serial ,że jest nie najlepszy - ty mały wypierdku, natomiast inni zamiast pisać o filmie to atakują moja osobę rozumiesz to idioto ? Ja tego nie zacząłem i zamiast ty odpisać do mnie coś o serialu, to ty piszesz coś o interpunkcji i gramatyce pajacu żadnego słowa o serialu TEENWOLF i kto tu kogo atakuje ? ( teraz ja ciebie, ale tylko dlatego , ze najwyraźniej coś masz albo może jesteś wybawicielem polonistki wyżej ? ) Ja nigdy nikogo pierwszy nie atakowałem i nie poprawiałem tu na filmweb i nigdzie indziej zresztą tez nie, bo po prostu taki nie jestem i nie mam takiej potrzeby w sobie .

Chce coś dodać znam trochę osób bardzo wykształcony mądrych ludzi, którzy nie robili studiów dla papierka ukończyli medycynę , prawo a inni mechatronikę . Wiesz jak z nimi się rozmawia ? prosto !! jakbyś rozmawiał z prostym człowiekiem , wypowiedzi są proste nie zawile gadają coś typu jakby byli w pabie i tak z każdą osoba niezależenie czy ją znaj czy nie i nigdy nikomu nie zwracaj uwagi jak ktoś powie niepoprawnie ,albo jak zobaczą jakiś tekst, który ktoś gdzieś napisał np w necie czy ma błędy czy nie. Myślę ze zachowują to dla siebie , a wiesz jak się rozmawia z osobą, która kończyła zawodówkę lub liceum albo studia byle jakie no takie bez wysiłku, aby tylko był papierek? Większość takich osób rozmawia "intelektualnie" zawile ,starają się "być mądrym" i Ci ludzie maja tendencje do częstego poprawiania innych ludzi, a czemu ? pewnie można się domyślać, ale to już inna historia :-)))

nike5

Tu się nie rozchodzi o "przecinki" czy "kropeczki". Twoje wypowiedzi często nie mają najmniejszego sensu do tego atakujesz wszystkich dookoła zamiast się czegoś nauczyć.

"Tak wiec mistrzu jest wiele tematów tu na forum poszukaj tutaj starszych tematów i tez innych poprawiaj w pisowni, bo ja tu wiele osób widziałem, które nie piszą tak jak byś tego oczekiwał"

Gdzie ja Ciebie poprawiałem "mistrzu". W pierwszym poście zgodziłem się jedynie z osobą, która to Ciebie właśnie poprawiła, że ciężko zrozumieć Twoją wypowiedź. Ty natomiast zacząłeś poszczekiwać jak gimbaza bo ktoś Ci uwagę zwrócił, dorośnij.

Zwrócenie komuś uwagi na temat pisowni to nie obraza. Ty jednak obrażasz innych wielokrotnie bez powodu... Jeżeli w miarę poprawna pisownia ( Twoja sporo od tego odbiega ) to jak widać bardzo drażliwy dla Ciebie temat to sugeruje skorzystać z rady poprzedniczki, weź się do nauki i wstydu nie rób.

Po raz kolejny nie chodzi o błędy w pisowni, a tych robisz sporo. MI też się czasem zdarzy, jak każdemu. Chodzi o sens wypowiedzi, a w Twoim przypadku jego brak.

"Chce coś dodać znam trochę osób bardzo wykształcony mądrych ludzi, którzy nie robili studiów dla papierka ukończyli medycynę , prawo a inni mechatronikę . Wiesz jak z nimi się rozmawia ? prosto !!"

Tu się zgodzę. Bawi mnie jedynie fakt, że Ty uważasz mój styl wypowiedzi czy poprzedniczki za sztucznie zawiły? Tak właśnie wygląda prosty, forumowy styl wypowiedzi. Niezbyt wygórowany, czytelny i logiczny dla wszystkich. Dzieci na poziomie podstawówki są uczone wyrażać się w taki sposób. Niewiele się to zmienia przez lata. To Twój jest na niewiarygodnie niskim poziomie... przedszkola? Sam swoich myśli nie potrafisz uporządkować.

ocenił(a) serial na 2
botanix_filmweb

Ewidentnie masz z czymś problem nie wiem, czy naprawdę chodzi tutaj o gramatykę, interpunkcji, czy składnie może jakieś problemy za małolata mniejsza z tym nie interesuje mnie to.

Nie doczytałem twojego wcześniejszego postu dokładnie, bo się spieszyłem do pracy, ale wydaje mi się , ze chyba wiem z jakim typem człowieka mam do czynienia

Możesz tutaj sobie pisać co chcesz, to jest moja ostatnia odpowiedz

cyt botanix_filmweb "Zdajesz sobie sprawę, że o inteligencji świadczy między innymi styl wypowiedzi?" ...plus twoje wypowiedzi to wszystko mniej więcej teraz nabiera sensu daje całość, pewien obraz, ale nie będę nic pisał na ten temat dalej .... a żyj sobie tam gdzieś, ty samozwańczy inteligentny człowieku :-))

Wiesz pewnie i mam problemy z interpunkcji, ale kto nie ma ?, a zresztą wiesz jakoś to w pracy mi nie przeszkadza, a nie jestem pracownikiem fizycznym i zarabiam 3 x więcej niż przeciętny Kowalski, a jak pewna sprawa jeszcze zostanie rozwiązań to będę miał znacznie więcej pieniążków ( teraz poważnie pisze ---nie chwale się tym )

Czasami czytam jakieś wiadomości np na onet.pl i pod artykułem zawsze są jakieś wypowiedzi ludzi i często widzę ,że zamiast odpowiedzi na to , co ktoś napisał, to odpisują typu" naucz się pisać" :-)) zawsze mnie to zastanawiało jakiego typu to ludzie muszą być CI co dają takie uwagi ? może to się wzięło stad , ze kiedyś oni byli również często poprawiani w niezbyt sympatyczny sposób ?
Tak wiec pisz sobie tutaj co chcesz wolna droga i obyś tylko był taki problemowy przez internet, bo jak jest inaczej to tylko współczuć można.

nike5

"cyt botanix_filmweb "Zdajesz sobie sprawę, że o inteligencji świadczy między innymi styl wypowiedzi?" ...plus twoje wypowiedzi to wszystko mniej więcej teraz nabiera sensu daje całość, pewien obraz, ale nie będę nic pisał na ten temat dalej .... a żyj sobie tam gdzieś, ty samozwańczy inteligentny człowieku :-))"

Masz problemy z pamięcią? To ty zacząłeś obrażać mnie więc to była moja riposta... Ponadto prawdziwa.

"Wiesz pewnie i mam problemy z interpunkcji, ale kto nie ma ?"

Po raz setny, nie o interpunkcji pisałem w pierwszym poście. Najwyraźniej masz problemy nie tylko z wyrażaniem się, czytanie ze zrozumieniem również leży i kwiczy.

"zawsze mnie to zastanawiało jakiego typu to ludzie muszą być CI co dają takie uwagi ?"

A jakim typem człowieka Ty jesteś skoro wyzywasz kogoś kto jedynie delikatnie Ci zwrócił uwagę, do tego słusznie. Problemowy to Ty jesteś człowieku.

nike5

"zawsze mnie to zastanawiało jakiego typu to ludzie muszą być CI co dają takie uwagi ? może to się wzięło stad , ze kiedyś oni byli również często poprawiani w niezbyt sympatyczny sposób ?"

Byli, jak każdy, w szkole... Jedni coś wynieśli, inni nie, w tym ty. Koniec tematu.

ocenił(a) serial na 10
nike5

Nie powiedziałabym.. minimalny wiek osób z mojego otoczenia które oglądają Teen Wolfa to 16 lat..
Po za tym, jakich efektów specjalnych oczekiwałeś/łaś po serialu telewizyjnym? Osobiście uważam, że i tak nie ma co się do nich doczepić, bo są na przyzwoitym poziomie.
"Crystal Reed chyba to specjalnie zrobiła bo ten serial nie pomoże a pogorszy w karierze przyszłych aktorów" Crystal odeszła, bo jak mówiła zbliża się już do trzydziestki i nie chce 'utknąć' w roli nastolatki, po za tym pierwsze słyszę by udział w popularnej produkcji miał w jakiś sposób zaszkodzić w karierze aktorskiej.
'przemiana powinna wyglądać typu jak z pierwszych odcinkowy jak Peter Hale lub jak Deucalion'- to jest tylko i wyłącznie Twoja opinia, mi np. o wiele bardziej podoba się przemiana Dereka, Scotta i całej reszty.

użytkownik usunięty
missnothing__

""Crystal Reed chyba to specjalnie zrobiła bo ten serial nie pomoże a pogorszy w karierze przyszłych aktorów" Crystal odeszła, bo jak mówiła zbliża się już do trzydziestki i nie chce 'utknąć' w roli nastolatki, po za tym pierwsze słyszę by udział w popularnej produkcji miał w jakiś sposób zaszkodzić w karierze aktorskiej."

Z tego co wiem to już nawet wyszedł jakiś poważniejszy film z Crystal. Co do "zaszkodzenia karierze aktorskiej" - część aktorów, którzy zaczęli swoją przygodę przez Teen Wolf wybiło/wybija się. Mamy Dylana, który dostał główną rolę w serii Maze Runner, jest Adelaide, która odeszła z serialu, ponieważ dostała główną rolę w Reign, Daniel - The Originals i inni. Bardzo sie cieszę, że są zauważani, przez co tez więcej slychać o ich nowych filmach/serialach co przy okazji może być reklamą TW.

ocenił(a) serial na 8
nike5

Czy ty chciałbyś żeby latały tu wilki jak w Zmierzchu ? Jak dla mnie to porażka. Co do Petera to jego forma jako Alfy była uzasadniona ponieważ jego instynkty zmieniały go w zwierzę. Deucalion natomiast mógł mieć taką postać ze względu na ilość ofiar a przecież wspominał że jeśli zabijesz własne stado to cię to wzmocni.

ocenił(a) serial na 8
nike5

Jeszcze bardziej jest twoja odp.