PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47536
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

zauważyłam, że mało kto lubi Scotta i zastanawia mnie dlaczego ;> ja osobiście go uwielbiam; )

ocenił(a) serial na 9
staystrongxo

Dlaczego nie? wiele osób go lubi

ocenił(a) serial na 10
Ganja27

gdzieś tam na filmwebie był temat o tyym kto jakiego aktora lubi najbardziej i nikt go nie wymienił + były też odpowiedzi, że zanim nie przepadają ;)

staystrongxo

Ja za nim nie przepadam. Uważam, że jego gra aktorska nie powala na kolana- chociaż wyrobił sie, wcześniej było gorzej.

ocenił(a) serial na 10
Phony

no fakt wcześniej było gorzej ;/

staystrongxo

Może to dlatego że w serialu bryluje Dylan :)

ocenił(a) serial na 10
Phony

no w sumie fakt, dobry aktor i ma fajną role ; o

ocenił(a) serial na 5
staystrongxo

Jest po prostu nudny. Stiles jest dużo ciekawszą postacią i trochę szkoda, że to nie on jest wilkołakiem. No i trochę mnie wkurza to, że został alfą od tak. Jakim cudem? Już prędzej spodziewałabym się czegoś takiego po wilkołaku, który się jako taki urodził(Derek, Peter, Cora), a nie po ugryzionym. Wychodzi na to, że ugryziony, w dodatku nastolatek, jest lepszy niż człowiek, który jest wilkołakiem od urodzenia już któreś pokolenie z rzędu.

ocenił(a) serial na 10
deathmaster

mówili, że to może się tak stać ale w sumie czego innego mogliśmy się spodziewać, w końcu to jest główny bohater którem wszystko wychodzi :o także no. a Stiles nie może być wilkołakiem! taki jego " urok " nie ma nadprzyrodzonej mocy a mimo wszystko siedzi w tym wszystkim i daje radę ;))

deathmaster

mi sie wydaje że został nim bo po pierwsze nigdy mu nie zalezało zeby byc alfą a po drugie zalezy mu na ludziach nie na mocy co było w odc 16 powiedziane przez jednego bliźniaka , ja tam go lubie, i wydaje mi sie ze fajnie sie uzupełnia ze Stilsem no ale to moja opinia kazdy ma prawo mniec własną :)

ocenił(a) serial na 7
staystrongxo

Nie zauwazylam, żeby malo osób go lubiło. Ja za nim nie przepadalam w pierwszym sezonie, uwazam ze jego związek z Alison niszczyl cale dobre wrażenie. Ale wszystko poszło w dobrą stronę i teraz bardzo go lubię, jego przyjazn ze Stilesem jest fantastyczna. Nie mniej, postac Stilesa go przecmiewa od początku, ale Stilesa po prostu trudno nie uwielbiać.

ocenił(a) serial na 6
staystrongxo

ja tam go lubię ;D

SaiRIthy

Ja tam też :>

ocenił(a) serial na 10
staystrongxo

Ja uwielbiam Scotta :)

ocenił(a) serial na 6
staystrongxo

Wypraszam sobie ja KOCHAM Scotta! :) Szczególnie jego i Kirę. Scott jest cudowną postacią i go uwielbiam.

ocenił(a) serial na 10
Sherlinka

no to h5 :3 Scott i Kira <3 dodałam ten temat bo wcześniej było o ulubionym bohaterze i chyba tylko jedna osoba go wymieniła także tak się zastanawiałam jak to jest ;)