Hej, w tydzień obejrzałam wszystkie odcinki i jestem na bieżąco ale niestety nie znam żadnych
newsów. Wie ktoś może czy postać Jacksona wróci jeszcze jakoś do serialu? Lubiłam go i tak sie
zastanawiałam. Kate przecież tak nagle się pojawiła :D
Ja go widziałem w Arrow najpierw, więc mam inną perspektywę i do Arrowa pasuje, choć bardziej ciekawiło mnie jak się rozwinie w TW. Ten brak ciągłości jest niepoważny.
W TW zwyczajnie nie zmieścił się fabule, bo jakby był na niego pomysł w 2 serii to by był. Tu to co sezon to oddzielny serial i albo coś pasuje albo won. W ogóle myślę, że od strony kulis w TW musi być niezła sieczka, współczuję grającym tam aktorom... wątków nie kończą, obsadę przesiewają jak chcą, 0 gwarancji na dalszy ciąg, fabuła między sezonami się nie lepi.
Tak jakby jakiś cwaniak pisał scenariusz, lub go do woli edytował i narzucał co chce. Do 3 sezonu to uchodziło, bo efekt się bronił świetnie, ale posypało się w końcu.
Także lepiej dla aktora, że Arrow daje mu dalszą opcję rozwoju, a co zagrał to już jego na zawsze. Swoją drogą Arrow też momentami marnieje, ale się odbija jakoś.. ;D
Colton sam zrezygnował z roli Jacksona w TW. Jednak Jeff zakończył jego postać w taki sposób że wyjechał, bo zawsze gdy będzie chciał, Colton może wrócić :)