Witam zacząłem oglądać ten serial i strasznie mi się na samym początku spodobał w ciągu 3 dni oglądłem 3 serie ale już mam dość ... Alison grała moim zdaniem świetnie i wątek miłosny ze Scotem był bardzo ciekawy a potem przychodzi do serialu jakaś chinka co słabo gra i wgl nie podoba mi się styl że nowa dziewczyna Scotta . A potem z tg co się dowiedziałem Alisson grała w którymś odc 5 serii jako kto inny i ma zagrać w jednym odcinku 6 serii zupełnie bezsensu .... Tak samo jak fabuła serialu zmienia się strasznie nie jest to tak przyjemne jak inne sezony tzn zgodzę się 3 sezon był genialny ale niektóre wątki chciałbym żeby były takie jak z 1 sezonu . ... A wy jakie macie opinie ? :D
Ja jestem zdania, że im dalsze sezony, tym bardziej pokręcone postacie. Najlepsze były 3 pierwsze sezony. Teraz brak mi Dereka, Alison, mojego ukochanego Isaaca <3 Starą paczkę wypiera Hayden, Theo, Correy i reszta (co mi się niezbyt podoba). Dawniej było więcej miłości, humoru, szkoły, imprez a teraz tylko wrogowie, wrogowie i wrogowie.