jakoś mi sie w to wierzyć nie chce... prędzej uwierze w to że ona dla kogoś pracuje i jest do tego zmuszona.... bo jeżeli to ona to to troche oklepane bd
W ostatnim After After Show gościem akurat była ta aktorka co gra Meredith. Nie pamiętam słowo słowo co mówili, ale między innymi padło, że ona do końca nie wiedziała, że to ona jest Benefactorem i wierzy, że Meredith miała ku temu powody (w sensie, że nie jest zła tylko tą listą chciała na swój sposób pomóc). Przy okazji jeśli nie oglądacie the After After Show to polecam :)
Meredith powiedziała, że Brunskiego nie było na jej liście. Może to nie ona jest Benkiem, a ona podyktowała babci Lydii, czy miała udział w stworzeniu tej ostatniej listy- listy osób, które chyba (o ile dobrze zrozumiałam) zginęły w Eichen House.
Male szanse na to, gdzies było powiedziane tylko juz nie pamietam gdzie ze w 9 odcinku wyjawią benefactora, a poza tym zobacz na historie serialu, w KAZDYM sezonie glowna tajemnicza postac by ła wyjawiana zawsze na koncu 9 odcinka a potem byly 3 odcinki zeby ja ukantrupic, Peter Alfa 9 odc 1 sezon, Matt Pan Kanimy, 9 odc 2 sezon, Darach Jennifer 9 odc 3 sezon, Stiles Nogitsune 9 odc 3b sezon. Sa zbyt schematyczni zeby w 10 odc sie okazalo ze benek to nie ta Meredith