A więc przeczytałam gdzieś niżej że dziwicie sie czemu Derek sie tak szybko zakochał skoro ta
sytuacja z Paige go tak skrzywdziła - według mnie nie ma tu nic dziwnego po 1.Czas leczy rany a po
2.Każdy człowiek ma prawo do miłości (pozatym według mnie Derek i Jennifer pasowali do sb ,
wiem że zaraz bedą tu hejty XD ) .W ogóle uwielbiałam postać Jennifer szkoda że ją uśmiercili ale
czytałam gdzieś że Haley (Jennifer) może pojawić sie w późniejszych sezonach <3 Co do Allison ,
kurcze czy tylko mnie ona tak wkurza w 3 sezonie ? Strasznie zniszczyli tą postać .... no i jedyna
postać która chyba od 3 sezonów ma takie same poczucie humoru iwql to Stiles <3 Oby był taki
dalej !
Stiles - najzabawniejsza postać w TW, po prostu :) No i jeszcze Peter się wybija ;) Co do Allison to ona mnie wkurzała w 2 sezonie, w 3 przestała wnerwiać w przeciwieństwie do Dereka. Zrobili z niego zbyt ciepłe kluchy - jako Alpha sobie nie radził, spiknął się z tą złą (o tym zaraz), był zbyt rozstrojony emocjonalnie. W 3B ma być ponoć lepiej, czytałam gdzieś, że ma pełnić rolę starszego brata dla Scotta. A teraz o parze Dennifer - połowa jeśli nie większość fanów nie lubi tej pary. Za co? A za tą całą scenę od której się rozpoczyna dziwny ciąg wydarzeń, mianowicie zakrwawiona ręka Dereka na szybie samochodu Julii, która to prowadzi do "uleczenia" ciała Dereka przez Jen. I za zbyt szybkie połączenie tych dwojga (to są moje rozważania na ten temat, więc wiadomo, nie każdy musi się z tym zgadzać, ale wiem, że jest kilka osób które by się ze mną zgodziły). I na tym może poprzestanę jeśli chodzi o tych dwoje.
Natomiast Derek/Paige i Derek/Kate to trochę inne związki. Napisałaś, że czas leczy rany - i tu się pojawiają 2 wersje:
1. albo producenci pomieszali coś z latami - Derek mógł się spotykać z Kate więcej niż 2 lata po śmierci Paige (chodzi mi o to, że w serialu zostało powiedziane, że 2 lata po jej śmierci Derek poznał Kate)
2. albo producenci nic nie pomieszali i po prostu Derek bardzo szybko się po tym wydarzeniu otrząsnął i poznał Kate.
"Każdy człowiek ma prawo do miłości" - Derek nie do końca jest człowiekiem ;)) ale fakt, każdy ma do tego prawo.
Z tym o Dereku zgadzam sie zrobili z niego jak to powiedziałaś "cieple kluchy" Zgadzam sie też że za szybko potoczyła sie akcja między nim i Jennifer/Julią :)) miejmy nadzieje że sezon 3B i sezon 4 mile nas zaskoczą. Jeszcze wracając do Dereka i Jennifer myślę że mimo wszystko mają dosyć dużo fanów może nie z polski ale z anglii itp.