Jak myślicie co się wydarzy? Uśmiercą kogoś jeszcze?
Ostatni odcinek był bardzo zaskakujący, ale myślę, że to jeszcze nie koniec. Chyba, że twórcy
wzorują się na grze o tron i wszystko co najciekawsze pokazali w przedostatnim odcinku.
Za pewne będzie jakiś happy end. Po prostu nie mogę uwierzyć że ona umarła :< Wolałbym gdyby Stilesa
uśmiercili, w 1 i 2 sezonie był całkiem w porządku teraz jest do nie do zniesienia. Ja to widzę tak. Isaac i Scott
mszczą się, a i najbardziej chciałbym zobaczyć Stilesa umierającego <3
Uśmiercić Stilesa? WTF?! Przecież to jedna z najlepszych postaci w TW, a ostatnie odcinki pokazały, że jest naprawdę świetnym aktorem. Eh.. Nie rozumiem myślenia niektórych ludzi.
O tak. Dylan jest coraz lepszy i najbardziej to będzie widać w finale https://www.youtube.com/watch?v=ksbJnMC2-vk ta końcówka :) Coś czuje, że właśnie teraz jako evil da niezłego czadu.
Dylan ma podpisany kontrakt na czwarty sezon, so..... http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7wct2rdIn1qh8p5no3_500.gif
Stiles jest zajebisty! jak go uśmiercą to ja przestaje oglądać :D świetnie się w cielił Daniel w role psychopatycznego Nogitsune. uwielbiam jego ciemne spojrzenie- aż mnie ciarki przechodzą arrrr
Mam nadzieję, że ostatecznie uporają się z Nigitsune, bo jakoś nie wyobrażam sobie, że demon będzie dalej dręczyć Stilesa i Backon Hills w kolejnym sezonie. Jeśli już mają kogoś jeszcze uśmiercić to ja chętnie wysunę kandydaturę matki Kiry - Nigisune to jej sprawka, więc wraz z jej śmiercią znika też on. No ale to byłoby już totalne powielenie historii Allison w przypadku Kiry.
Zastanawiam się też, czy rozwiążą kwestię choroby Stilesa, (nie opętania, tylko tej, która zdiagnozowano w szpitalu), czy pozwolą mu chorować w kolejnym sezonie.
Coś sie stanie Derekowi, bo pamiętam z zapowiedzi ostatnich odcinków, że padał przebity czymś, a chyba jeszcze tego nie było. No i jeszcze jakaś walka na miecze w śniegu się szykuje.
Okazało się że to Nogitsune specjalnie podłożyć wyniki badań matki od Stiles'a dlatego diagnozy były identyczne co przy tej chorobie jest to nie możliwe :)
prędzej pod nóż pójdzie któryś z bliźniaków, a Sillse musi żyć, w tym sezonie jest świetny :)
Obstawiam, że Isaac i któryś z bliźniaków odpadną i sezon mimo pokonania nogitsune wcale nie zakończe się happy endem.
z tego co słyszałam twórcy zapowiadali że umrze tylko jedna z głównych postaci ^^ miejmy nadzieje na jak najlepsze zakończenie :3
No właśnie. Była mowa o jednej głównej postaci. Padło na Al. Ale gdzieś czytałam, że podobno miał umrzeć w finale Isaac. mam nadzieję, że to brednie. Odnośnie bliźniaków było coś wspominane, że wyniosą się z BH, więc chyba przeżyją, ale ich nie zobaczymy w next sezonie.
Ja go również obstawiałam.. i cóż nie byłam z tego faktu zadowolona. Ale nawet przez myśl mi nie przeszło, że uśmiercą Allison! Mimo, że jej nie trawiłam od początku.. to w ostatnich odcinkach nawet ją polubiłam.. a oni co? A oni trach, i ją uśmiercili. Co za ironia losu, grr jak uśmiercą Isaaca to chyba złoże jakieś zażalenie do twórców xD
Jeszcze bliźniaków nie uśmiercą. Fakt odchodzą z serialu, ale jeszcze nie teraz tylko w połowie 4 sezonu ;) Ja uwielbiam Twins w serialu ;)
Też jestem za pozbyciem się matki Kiry, co ona w ogóle wnosi? Tylko niepotrzebny zamęt, wielka wojowniczka wykiwana przez nogitsune a teraz Scott i paczka muszą po niej sprzątać, bo jak nie ma już za sobą Oni to sie chowa, co za baba....
Mogą też zabrać bliźniaków, obojętnie, tylko niech zostawią już biednego Isaaca ile to się jeszcze chłopina nacierpi? Bliźniacy ostatnio oberwali to fakt, ale poza tym tak ich nie dręczą, chyba że bycie w liceum bez stada to ich tortury. Niech im ktoś przyleje raz a porządnie.
Bardzo jestem ciekawa co teraz zrobi Chris, tak mi go szkoda. Najpierw cała nienormalna część rodziny, teraz Allison...
Co do Crystal i jej decyzji o odejściu z TW. Nie jest ona jakąś tam gwiazdą i propozycje aktorskie nie sypią się dla niej na prawo i lewo, a rola w TW była dla niej właściwie jedną poważną rolą. Jeśli już chciała odejść, mogli jej pozostawić jakąś furtkę powrotu, a tak wydaje się że jeśli ewentualnie chciała by wrócić to już praktycznie nie ma jak, ale to jest serial o wilkołakach, japońskich demonach i Bóg wie jeszcze o czym, także wszystko możliwe.
Najbardziej bym chciała, by w finale choć trochę wyjaśniono, dlaczego nogitsune wygląda jak Stiles. Jak dla mnie to nielogiczne.
No niestety, chyba nie mamy co liczyć na to, że skończy się na Allison, bowiem Ian Bohen napisał wczoraj na twitterze: "Forgive me... but we're not finished. #DeathWillComeAgain #TeenWolf Season Finalé. Monday @MTV". Czyżby jednak Isaac?
Znalazłam w necie spoilery dotyczące finału i ponoć ma się pojawic hiszpańska rodzina łowców, to oni strzelali się bliźniaków w poprzednim odcinku. Będą chcieli wybić wszystkie wilkołaki w BH i zmienić kodeks Argentów, a raczej Chrisa bo tylko on został. Przez nich uciekną Ethan i Aiden i niestety zabiją Isaaca. Nie jestem jednak pewna ile te spoilery będą miały z rzeczywistością, mam nadzieję że nie wiele
Nie, nie, nie, nie. Tylko nie Isaac, bez żartów. Jak go uśmiercą to się chyba załamie. To brzmi jakby Daniel był w zmowie z Crystal, aby równocześnie odejść z obsady ;/
Mi też się to bardzo nie podoba. Isaac jest moją ulubioną postacią i nie dość, że przez cały serial miał przesrane to jeszcze ma umrzeć. To jest chyba postać z największym potencjałem, a teraz ma się to zmarnować? Bez sensu kompletnie
Tylko zabicie nic nie wnoszących do fabuły, ryczących, prężących mięso, bohaterów od mordowania i ruchania uratowałoby dla mnie ten sezon. Bliźniaki do piachu, zostawić Isaaka!
Sugerowana śmierć Isaaka, gdyby się spełniła oznaczałaby dla mnie totalny szajs w TW. Oto mamy małą rodzinkę Argentów, fajnych, porządnych ludzi, po dramatycznych przejściach. Mamy Isaaka, fajnego, porządnego chłopaka, który zachował pogodę ducha i jest po prostu dobrym człowiekiem, mimo gównianego życia.
I tych właśnie ludzi ma dotknąć tragedia, mają umrzeć, podczas gdy reszta morderców, świrów będzie sobie żyła lajtowo i w spokoju? Wtf? Czy na tym ma polegać TW?
Wątpię żeby zabili Isaaca myślę że on zajmie miejsce Allison przy boku Chrisa.W końcu przez cały 3 sezon ta trójka miała najwięcej wspólnych scen.Najprawdopodobniej uśmiercą jednego z bliźniaków. Stawiam na Ethana ponieważ odebrali już Lydii przyjaciółkę więc raczej nie zabiją jej chłopaka.
http://www.mtv.com/videos/misc/1011438/ep-24-sneak-peek.jhtml
Ja obstawiam bliźniaków. Cudownie widzieć takiego Dereka!