PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Gółwne zdjęcie!

ocenił(a) serial na 10

Kto ustawił takie zdjęcie główne!!?? Skoro uaktualniacie to nie powinno być Allison, ale reszta załogi. Czy to ktoś indywidualnie musi zmienić czy gdzieś to trzeba zgłosić? (nie znam się) Nie wiem jak dla was ale według mnie to zdj jest straszne..

ocenił(a) serial na 10
doska_153

ja próbowałam zmienić ale potem usunęli stronę na której było o tym napisane a szukać jeszcze raz mi sie nie chce, ale widziałam pare propozycji

ocenił(a) serial na 10
karo195

A jak to wg działa? Każdy kto chce może rzucić propozycją czy tylko konkretne osoby? ;)

ocenił(a) serial na 10
doska_153

każdy może dodać propozycje

ocenił(a) serial na 6
doska_153

to, że plakat to jakaś tragedia to jedno, ale że jakaś postać na nim wystepuje, SPOILER SPOILER

a akurat nie powinna, bo w serialu np. jest martwa to co innego, nie każdy oglądający jest juz na etapie 4 sezonu, a Ty właśnie tym wpisem spojlerujesz

ocenił(a) serial na 10
SaiRIthy

Tak mnie ten plakat zniesmaczył, że się całkowicie zapomniałam..! Co ja najlepszego zrobiłam ;_;

ocenił(a) serial na 6
doska_153

bez lipy, całkiem zrozumiała reakcja na mega tandetę xD

ocenił(a) serial na 8
doska_153

słyszałam kiedyś, że nie do końca powinno się ustawiać plakaty z kolejnych sezonów, dlatego że nie każdy jest na etapie oglądania odcinków na bieżąco, nie każdy dotarł do IV sezonu i przez to wrzucenie plakatu z Malią i Kirą, a bez Allison zdradzałoby fabułę. plakat jest okropny, to prawda, ale prawda jest też taka, że większość plakatów z pierwszych sezonów jest nieco tandetna, zresztą jak efekty specjalne. :D

ocenił(a) serial na 10
abra_kadabra_

Co prawda to prawda. Niech już lepiej dadzą z powrotem poprzedni plakat, a nie tym oczy psują... Takiej przeróbki to ja nie widziałam. Scott wygląda jakby miał mieć oczy na anime przerobione. -.-
Nie jestem wymagająca - sam napis Teen Wolf by wystarczył. Zawsze lepsze niż to co teraz :)

ocenił(a) serial na 9
doska_153

jeśli jakiś moderator to czyta, to dajcie ten:
http://geekshizzle.com/wp-content/uploads/2014/06/teen-wolf-trailer-season-4-pos ter-01.jpg
aktualny, estetyczny i niczego nie spoileruje.

doska_153

Co Alison umrze? : O ..