PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47536
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Ile jeszcze potworów wymyślą żeby urozmaicić serial. Tyle nie wykorzystanych wątków było, a oni muszą robić
nowego potwora.

ocenił(a) serial na 1
maczeta12341

Kate występowała w pierwszym sezonie jako łowczynia. Była to bowiem ciotka Alison i siostra Chrisa ( nie pamiętam dokładnie, jeżeli robie jakieś błędy to przepraszam ), i chyba ex Dereka.
Strasznie jej nie lubiłem, i niestety producenci mnie zawiedli. Ja liczę dalej że śmierć Alison to jedynie przykrywka by ją później ożywili :)

ocenił(a) serial na 8
DawcioXXX

Nikt chyba jej nie lubil..

Jej wredny ryj to wystarczajacy powod aby oblac go kwasem.

ocenił(a) serial na 8
DawcioXXX

Oby , ja sobie TeenWolf bez Allison nie wyobrażam.

ocenił(a) serial na 4
maczeta12341

Dopełnię informację od DawcioXXX.

Łowczyni-wariatka z klanu Argent, protegowana Gerarda (ojca Chrisa, dziadka Alison). Można powiedzieć ex Dereka, odpowiedzialna za rzeź całej jego rodziny (spaliła rezydencje Hale'ów, a następnie polowała na niedobitków). Gdy Peter (ostatni prócz Dereka ocalały Hale, potężny alfa w sezonie pierwszym ) dowiaduje się o jej zbrodni, rozrywa jej gardło swoimi pazurami i tak jak większość zakładała, powinna gnić w ziemi. W retrospekcjach ostatniego odcinka 3 serii Derek rozmyśla jakie są metody stworzenia wilkołaka: pierwsza to ugryzienie przez alfę, druga to bardzo rzadki przypadek wypicia wody, w której znajduje się krew alfy, trzecia możliwa jedynie w teorii polega na głębokiej ranie zadanej przez pazury alfy. Najwidoczniej przeżyła i zmieniła się w stworzenie znane z amerykańskich "urban legends" jako człowieka-jaguara (werejaguar czy jakoś tak) - motyw znany choćby z 2 lub 3 serii "True Blood", gdzie Jason (brat głównej bohaterki) zakochał się w niejakiej Crystal z klanu takich właśnie stworzeń (oczywiście dowiedział się za późno). Generalnie pomysł jako taki ale wykonanie hehehe... delikatnie pisząc osobliwe.
Pamiętajcie że Chris Argent wspominał o polowaniu na berserkera (człowieka-niedźwiedzia), więc jeszcze kilka stworzonek może się pojawić;)

ocenił(a) serial na 9
Azazullon

Chodziło mi raczej o rodzaj potwora którym jest, a nie osobą

ocenił(a) serial na 9
maczeta12341

Teoretycznie powinna być pumo-wilkołakiem, ponieważ pumy mają zielone oczy, ale ogólnie wszyscy piszą, że to wilko-jaguar, jeśli można to tak określić. Dla mnie to bzdurne połączenie z ważywszy na to, że mamy już w serialu wilko-kojota którym jest Malia. Poza tym Kate mnie niemiłosiernie wkurza i mam nadzieję, że szybko sie jej pozbędą.

aangelika21

Twórcy nawiązali do mitologii Ameryki Płd. w której występują were-jaguary. Mnie też się Kae w tej roli nie podoba... ale zobaczymy co z niej wyjdzie w 4 sezonie.

ocenił(a) serial na 9
aangelika21

Pumo-wilkołak, wilko-jaguar ? Serio? Czy tylko ja się zastanawiam skąd ten NIEBIESKI kolor jak smerfetka? Jestem pewna że będzie czymś silniejszym niż tylko jakąś mieszanką zwierząt.

ocenił(a) serial na 9
eta176

Nie sądzę by była aż tak silna. Już ta cała Kanima miała być i wyszło gó... z tego, więc nie sądzę by Kate zagościła na więcej niż pół sezonu.

ocenił(a) serial na 9
aangelika21

Czy ja wiem z 12 odcinków wytrzyma a tyle zostało. Kanima niby nie silna ale długo trwała wiec :) W końcu i tak wszystkich pokonają....

ocenił(a) serial na 8
eta176

Jakim kurna cudem z pogryzien przez wilkoalki itp. wychdoza kojoty, pumy itp?

Al_Bundy

Czego nie kumasz, przecież to logiczne, że po ugryzieniu świni przez psa powstaje żuk gnojowy.

maczeta12341

Kate jest Tinky Winky! Nie poznałaś? o__O Wstydź się!

revira

Nie poznałeś*
Wybacz błąd :)