Link do nowego zwiastuna:
https://www.facebook.com/photo.php?
v=535968989865656&set=vb.351033588359198&type=2&theater
http://stiles-stilinski.com(/)post/92775075296(/)teen-wolf-season-4-mid-season-t railer-720p
Pozbądźcie się tylko nawiasów.
I widzimy tutaj jak ładnie coraz więcej się dzieje, ale i tak najbardziej, co mnie interesuje (oprócz Stydii i Scotta) to dziewczyny i HOT DEPUTY PARRISH, KIM TY JESTEŚ?
Już na tumblrze krzyczą, że to kolejny Targaryen 8D i pewne teorie się pojawiają.
W pewnym momencie myślałam, że to Jackson wparował. A to umazany Parrish. Może to też jakaś kenima albo kurcze feniks xD
super zwiastun, będzie sie działo... aż się doczekać nie mogę. A coś dla fanów Będzie SEZON 5 Teen Wolfa i będzie miał 20 odcinków podzielonych na dwie części, podobnie jak to było z sezonem trzecim.
super zwiastun, będzie się działo, aż się doczekać nie mogę. Coś dla dla nas fanów będzie 5 sezon i będzie podzielony na dwie części, jak to było w przypadku sezonu trzeciego.
Co my tu mamy:
- umaziany półnagi Hot Deputy <3
- nie jestem fanką Stydii, ale Stiles w tych urywkach ma więcej chemii z Lydią, niż z Malią do tej pory, dali by se już z tą kojotką siana
- Kira się chyba sporo nabiega i nawalczy
- więcej zabójców - podoba mi się reakcja Dereka. Oni polują na nas dla kasy? Zabijmy suk*nsynów!
- martwi mnie scena z Melissą :(
- cieszy mnie scena Scotta z Liamkiem <3
- niestety będzie Kate
- widzę, że Derek zakisi ogóra. Przepraszam młodzież, że jestem wulgarna, ale ja już zawsze będę tak reagowała na wszelkie wysilone "rołmanse" Dereka i Stilesa, które Jeff nerwowo wymyśla, byle zagłuszyć Stereka (fani się śmieją, że teraz nawet na Comic Conie rozdzielili Tylera i Dylana na podium, chociaż oryginalnie mieli siedzieć koło siebie :D )
W każdym bądź razie dalej nie zobaczymy zakochanych Stilesa ani Dereka (nawet nie mówię, że w sobie). W sumie po co, chyba Scott przejął cały "janeaustenowy" przydział na serial, więc reszcie pozostał tylko seks :D
Swoją drogą, Derek, stary chłop, a głupi jak but. Nic się nie nauczył. Nie wyciąga wniosków. Dla niego dupcyć się z właściwie nieznaną babą, której motywów nie zna, to jak iść do sklepu po bułki - ot, robi się bezrefleksyjnie, dla zaspokojenia instynktu. Widzę, że nauczka z Kate i Jennifer nie przedarła się do jego mózgu. Współczuję Tylerowi, że musi grać taką postać i rozumiem te plotki, że nosi się z myślą o ewakuacji z TW.
- Peter chyba dostanie do zagrania znaczącą rolę. Ta ostatnia scena wydaje mi się myląca. Mam wrażenie, że to nie chodzi o to, że Peter chce skrzywdzić Scotta, tylko że Peter zaatakował kogoś, kto chce skrzywdzić młodego i stwierdza na koniec coś w stylu: ja cie stworzyłem, to tylko ja cię mogę zniszczyć i zabiję każdego, kto mi odbierze to prawo :) No ale tak mi się tylko wydaje. No chyba że to Piotruś jest Benefactorem i zainscenizował cała tą szopkę z kradzieżą pieniędzy, żeby nie było na niego i żeby pozbyć się konkurencyjnej alfy ze wsi.. ee, naciągane to trochę. Sama nie wiem.
- wilk? czyżbyśmy WRESZCIE dowiedzieli się, co przekazała matka Derekowi w jego wizji? czy to kolejny wątek, który został odłożony na półeczkę przez Jeffa?
- ojejejejejej, cóż to cóż to, Dereczek się wymelduje z TW? Najwyższy czas.
Jeff ostawia wątki na półeczkę, ale to wszystko potem wraca. Tak jak właśnie teraz badass Peter z tajemniczej końcówki 3A wróci. Nie ma się co o to martwić.
Zakisi ogóra :D
Szczerze to najbardziej z tego wszystkiego interesuje mnie Piotruś i co on tam ze Scottem kombinuje oraz osmolony Parrish.
Derek jest traktowany jak śmieć, więc w sumie mam już gdzieś to, co z nim zrobią, bo i tak skończy się na tym, że dostanie po dupie. Jak trzeba dodać angstu to Derek zawsze służy jako ta szmata do podłogi.
A skoro o Stydii mowa, nie shipuję ich, ale fajnie, że w końcu Stiles będzie przy niej i okaże jej wsparcie, bo do tej pory tylko Malia mu była w głowie i tak swobodnie podszedł do tego, że kojotka chciała Lydie zostawić na pastwę losu. To mnie wkurzało, bo przyjacielska Stydia została zepchnięta na bok na rzecz Malii i jej braku wątku.
No u Dereczka to już pozamiatane. Lub - co mi się bardzo podoba w twoim porównaniu - wymopowane :D
Do czego to doszło, że jak widzimy szmaconego Dereczka, możliwe na granicy śmierci, to spokojnie odwracamy wzrok, zabieramy się za robienie konfitur agrestowych (to już ten czas) i mruczymy pod nosem "kończ waść, wstydu oszczep" czy jak to tam szło.
Na pewno wolę dwie inteligentne, dogadujące sobie partnerskie osoby jak duo Lydia & Stiles. Dlatego jes, pliz, zostawcie Malię gdzieś w schowku i pozwólcie się bawić Stilesowi bez tego czegoś u boku :)
przypuszczalnie of course :D
bo niby po kim tak wylewa potoki z oczu, Scotta nie uśmiercą, więc pozostaje agencik ;/
emo_waitress wątpię by to była tAlia, wygląda na innego wilka. Myślę ze to Scott się zmienił. Wilk i Tyler Posey mają podobne futro/włosy :)
Są teorie, że szeryf Stilinski ginie w tym samochodzie.
Są też zapowiedzi, że ponoć będzie coś między Mamą McCall i Papą Stilinskim, coś specjalnego. Zatem to się wyklucza.
I nie wiecie nawet jak bardzo się z wami zgadzam... :)
Leję po gaciach - tak dobry jest ten zwiastun. Mam tylko nadzieję, że nie narobili nam teraz zbyt dużego smaku, żeby potem wraz z odcinkami wszystko z hukiem pierdykło.
zdecydowanie najlepszy z dotychczasowych zwiastunów, aż ciary miałam podczas ogąlania :D
umorusany Hot Deputy, znów 'umierający' Derek, więcej relacji Scott&Liam i Stiles&Lidia, bad Peter..? i najważniejsze: jest szansa, że Malia kopnie w kalendarz, czego chcieć więcej, jak najszybciej nowych odcinków
Danny, seriously?
To z Parrishem też już widziałam i całkiem mi się podoba i jest nawet wiarygodne.
A co do ginącego szeryfa: to by wyjaśniało płaczącą Melissę. Ale co wtedy ze Stiles'em... :/
to z Danny'm pojawiło się, kiedy ogłoszono, że pojawi się jeszcze w tej serii i będziemy bardzo zaskoczeni
Fajnie z tym feniksem :)
Natomiast nie kupuję zupełnie Danny'go. Chociaż znając dotychczasową tendencję TW, Benefactorem jest ktoś, kogo już znamy - ale Danny? Uh-uh.
interesuje mnie czemu Melissa tak płakała i co to za dziewczyna z którą Derek się całował?